Právě vysíláme

JUSTIN BIEBER se vyfotil se dvěma rappery ve studiu! Bude nový singl?

24. června 2018 7:55
JUSTIN BIEBER se vyfotil se dvěma rappery ve studiu! Bude nový singl?

Justin Bieber po roční pauze nejspíš chystá další singl! S kým se vyfotil ve studiu a jak se bude nový singl jmenovat? Vše vám prozradíme!

Justin Bieber opět provokuje! Mladý Kanaďan se vyfotil s rappery Chance The Rapper a Quavo ve studiu a zdá se, že pracují na novém materiálu. Američan Quavo fotku zveřejnil na svém instagramovém profilu s titulkem C H E M I S T R Y. Pracují na novém singlu? Troufáme si říct, že ano.

 

Není zatím známo, kdy singl Chemistry vyjde. Nemůžeme ani vyloučit, že Bieber, Chance The Rapper a Quavo plánují i rozsáhlejší spolupráci. Nechme se překvapit, každopádně kombinace těchto tří v jednom singlu bude určitě stát za to!

Bieber, Chance The Rapper a Quavo už spolu jednou spolupracovali, a to na songu I’m The One s DJ Khaledem. Zajímavé je, že právě DJ Khaled současně na svém osobním instagramu vydal vzkaz, na kterém taky zveřejnil fotku s Bieberem. Vzkaz v překladu zněl: „Pozor – ale už znáte ANOTHER ONE. Výkonný producent OTEC ASAHDA.“

Zpráva DJ Khaleda moc nedávala smysl, nicméně se z ní dalo usoudit, že DJ Khaled s Bieberem také pracují na novém singlu. Ten se podle zprávy asi bude jmenovat Another One. Zdá se, že po roční pauze chystá Justin Bieber návrat na hudební scénu ve velikém!

Zdroj: Instagram, Billboard.com

Jak by vypadali slavní, kdyby se dali k transvestitům?

Články, které by tě mohly zajímat