Právě vysíláme

Nikdo nechtěl adoptovat z útulku tyto tři slepé kočičky. Až jedna žena jim otevřela své srdce!

11. července 2016 20:10
Nikdo nechtěl adoptovat z útulku tyto tři slepé kočičky. Až jedna žena jim otevřela své srdce!

Seznamte se s touto velkou sourozeneckou kočičí rodinkou, která si na začátku svého života prošla velmi krušným obdobím.

Předchozí „páníček“ totiž zanedbával jejich zdravotní stav a vinou tzv. kočičí chřipky přišla malá koťátka o zrak. Následně je nechal již úplně napospas vlastnímu osudu a v krabici je zanechal v jednom z opuštěných skladů v Dubaji. Odsud pak putovala do tamního útulku.

Těžký osud tyto kočičí sourozence natolik spojil, že se pro ně hledal společný domov. Oddělit je od sebe nepřicházelo v úvahu. Jenže dlouhou dobu se nikdo nenacházel, a tak už se všichni pomalu začali smiřovat s tím, že nakonec dožijí v útulku. Jenže to se naštěstí změnilo! „Když jsem se dozvěděla o jejich příběhu, tak jsem věděla, že jim musím okamžitě pomoct. Byl to trochu risk, ale nyní se už mají báječně a i přes svůj zdravotní handicap si užívají života plnými doušky,“ prozradila jejich nová majitelka Catherine Mango. Podívejte se do galerie níže, jak jsou dnes kočičky u své adoptivní paničky šťastné!

10 gadgetů pro kočky, které ta vaše musí mít

Články, které by tě mohly zajímat