Právě vysíláme

Mladý muž pomohl starší ženě v restauraci nádherným způsobem! Co udělal?

26. dubna 2019 16:10
Mladý muž pomohl starší ženě v restauraci nádherným způsobem! Co udělal?

Třiadvacetiletý Američan Jamario Howard si všiml, že v restauraci, kde jedl se svými kamarády, seděla osamělá žena. Howard se jí zeptal, zda by si k nim nechtěla přisednout a popovídat si. Žena kývla a nesmírně si večeři užila. Později vyšlo najevo, že žena nedávno přišla o manžela a následující den by s ním slavila 60. výročí svatby.

„Buďte k lidem laskaví“

Jamario Howard a jeho dva kamarádi si díky dojemnému gestu získali přízeň internetu. Podle Jamaria seděla starší žena v restauraci sama a byla očividně smutná, a tak se Howard rozhodl, že se jí alespoň zeptá, zda by si s ním nechtěla popovídat. Podle Američana byla žena nejprve trochu zaskočená, na nabídku ale kývla. Mladík se tak dozvěděl, že žena, jež se jmenuje Eleanor Baker, navštěvuje tu samou restauraci zhruba jednou za týden a že následující den by ze svým zesnulým manželem slavili 60. výročí svatby.


Jamario Howard, jeho kamarádi a Eleanor Baker

Jamario následně pozval Eleanor, aby s ním a s jeho kamarády povečeřela. Žena souhlasila a večírek si následně velice užila. Mladý Američan následně na Facebooku uvedl, že je třeba, abychom byli vůči ostatním laskaví. My rozhodně souhlasíme!

Zdroj: BBC, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat