Právě vysíláme

Přichází skvělý doplněk k iPHONU a iPADU!

9. července 2018 12:10
Přichází skvělý doplněk k iPHONU a iPADU!

Vlastníte iPhone nebo iPad a nestačí vám paměť? Chcete mít zabezpečené složky na mobilních přístrojích stejně tak, jako na počítači? Firma SanDisk dnes představuje novinku, která právě tyhle problémy vyřeší. O co jde?

Tomu se říká mix staré a nové technologie! Firma SanDisk představila nový flash disk, který je kompatibilní s iPadem a iPhonem. Je to vůbec poprvé, co americká firma představila takovou novinku a znamená to zvýšenou bezpečnost pro uživatele a dobrý prostředek pro zachování důležitých souborů, aniž byste vlastnili počítač.

ČTĚTE TAKÉ: SPOTIFY v ohrožení! Dotahuje jej APPLE MUSIC

Celkem dnes vychází čtyři modely SanDisk iXpand a největší z nich nabídne až 256 GB volného místa. Doplněk k mobilním přístrojům navíc poskytne šifrovací software, který vaše soubory ochrání pokud se iXpand dostane do špatných rukou a vytvoří vám duplikáty všech fotek. Je to neskutečný technický pokrok a důkaz toho, že po flash discích je pořád zájem. Apple v minulosti čelil skandálu, kdy se hackerům povedlo zveřejnit soukromé fotky celebrit z jejich iCloudových účtů. Mnozí proto vidí flash disky jako účinnější zbraň proti krádeži osobních souborů než iCloud.

Vlastníte iPhone či iPad? Věříte iCloudu, nebo zainvestovali byste do nového doplňku? Napište nám do komentářů!

 

Zdroj: iClarified

Káčin zápisník: Co mi dal měsíc v kůži instagramový attention seeking whore

Články, které by tě mohly zajímat