Právě vysíláme

Tlustá holka se na obálku časopisu nehodí! Myslíš si to také?

26. února 2016 15:00
Tlustá holka se na obálku časopisu nehodí! Myslíš si to také?

Bývalá modelka považuje umístění plnoštíhlé ženy na titulní stránku časopisu za nevhodné. Ashley Graham je však jako nová cover girl s křivkami na svojí pozici maximálně pyšná.

Kolem posledního plavkového speciálu magazínu Sports Illustrated se strhnul hotový poprask. Poprvé v historii se totiž na titulce objevila kráska s většími mírami, než je obvyklé. Ashley Graham má plná prsa, kulaté boky a pořádný zadek. Ne každý to ale bere jako revoluci ve světě modelingu.

„Nelíbí se mi, že se oslavují ženy, které mají v pase 90 centimetrů,“ pohoršuje se Cheryl Tiegs, která se svými útlými křivkami zdobila časopis v sedmdesátých letech. „Nemyslím si, že je to z dlouhodobého hlediska zdravé.“ Nicméně uznává, že obličej modelky je opravdu krásný.

V dnešní době boření stereotypů nic není nemožné. „Neexistuje perfektní tělo. Hnát se za dokonalostí je nesmysl,“ hlásá Ashley. „Nesnáším negativismus typu: jsi tlustá, líná, nemáš odhodlání, prostě jen jíš. Směšné… Cvičím tři dny v týdnu. Neustále na sobě makám. Stojím si za tím, kdo jsem. Ber, nebo nech být.“

Co si myslíš ty? Je pro tebe tento přístup inspirací, nebo tě odrazuje? 

 

Tenhle pár je tak sexy, že Instagram maže jejich fotky. Souhlasíš?

Každé kilo navíc ti deformuje odhad vzdálenosti

 

(foto: Instagram, Twitter)

Články, které by tě mohly zajímat