Právě vysíláme

Web Evropy 2 plný es

10. dubna 2008 13:21
Web Evropy 2 plný es

Co si myslí Libor Bouček? Co o sobě říká Leoš Mareš? Nejpopulárnější hudební klipy na webové televizi, to nejlepší z Ranní show, fotky ze zákulisí rádia a další na nových webových stránkách www.evropa2.cz.

„Nemám rád geniální děti,“ říká moderátor Libor Bouček ve svém blogu na stránkách www.evropa2.cz a dokládá svoje tvrzení videem s dvouletou holčičkou, která se – i když ještě neumí pořádně mluvit, předvádí se svými znalostmi zeměpisu.

Jeho jméno se objevuje i u tříhodinové show Afterparty, v níž od března komentuje dění především v showbyznysu, baví se spolu s posluchači a samozřejmě pouští muziku. Večerní show Vyndej to! po něm převzal nový tým Zdeněk Lavička a Martin Vašíček. Liborovy hlášky ale nezmizely v propadlišti dějin, zůstávají v internetovém archivu v sekci Podcasting.

Koho zatkla ochranka v Lánech

Více než deset let rozjíždějí Ranní show Evropy 2 Leoš Mareš a Patrik Hezucký. „Díky rádiu se můžu denně vídat s Patrikem Hezuckým a hezucky se po ránu vykecat,“ komentuje to na stránkách Leoš Mareš. To, že mu to jde docela dobře, dokazuje přes tisíc nejlepších hlášek z Ranní show, které jsou ke slyšení na www.evropa2.cz pod záložkou Extra a Podcasting.

Ve speciálu Zpátky do minulosti Leoš s Patrikem improvizují na témata více či méně dávná – třeba jak to vypadalo v Naganu nebo jak to ve skutečnosti bylo s násilníkem, který vnikl do prezidentského sídla v Lánech.

Nejen Zpátky do minulosti, ale i další „historické“ rubriky z archivů Evropy 2 jako Ořechovka 90210 nebo Test věrnosti doplňují nově vzniklé (už šesté) webové rádio Retro, které je extraktem toho nejlepšího z minulosti Evropy 2.

Na druhou stranu to nejžhavější z maXXima muziky nabízí další novinka – Web TV Evropy 2. Pusťte si Nelly Furtado, Justina Timberlaka nebo Linkin Park. Playlist se pravidelně obměňuje v souvislosti s vývojem na respektovaných hudebních žebříčcích.

A co ještě? Diskutujte, chatujte, vkládejte svoje fotky do Fotoarény nebo otestujte svoje hudební znalosti v Playlist E2 Traineru. Prostě užívejte si na maXXimum, jako vždy s Evropou 2.

Články, které by tě mohly zajímat