Právě vysíláme

Zapomeň na Harryho Pottera! DANIEL RADCLIFFE je teď prdící mrtvola

5. dubna 2016 15:30
Zapomeň na Harryho Pottera! DANIEL RADCLIFFE je teď prdící mrtvola

Kulaté brejličky a kouzelnický plášť už jsou opravdu dávnou minulostí. Současné role Daniela Radcliffa rozhodně nejsou nějaké pohádky.

Jak začít s popisem nového filmu, v němž jednu ze dvou hlavních rolí hraje Daniel Radcliffe? Je to snímek neobvyklý, nestandardní, neočekávaný a hodně, hodně nezávislý. Ve filmových plánech na tento rok ho hledej pod názvem „Swiss Army Man“.

Už v lednu na festivalu Sundance snímek vzbudil velký rozruch. I když se děj filmu odehrává na pustém ostrově, tak strhující jsou hned první scény. Ztroskotanec Hank (hraje ho Paul Dano) najde na pláži vyplavenou mrtvolu, kterou ztvárňuje právě Radcliffe. Ten o téhle své herecké poloze říká: „Když jsem viděl prvních pár minut filmu, tak jsem si říkal, jak jsem jako mrtvola sakra dobrej.“

Jenže tady teprve veškeré výstřednosti začínají. Mrtvé tělo je plné plynů, a ty, jak známo, z nitra odcházejí, takže mrtvola prdí. A při pohledu do rozkroku zjistíte, že má také erekci. Ovšem ne jen tak nějakou. Tahle totiž funguje jako kompas. Není tak divu, že „zoufalý robinson“ pojme nápad využít tělo jako plavidlo na cestu za záchranou…

Jestli tě pár předchozích řádků neodradilo, tak seš filmový fajnšmekr, který jistě uvítá i možnost zhlédnutí traileru. Do amerických kin film přijde 17. června, o datu české premiéry zatím není rozhodnuto.

7 filmů, který budou mít tento rok 15. výročí od premiéry

A je to venku! SMITHERS ze Simpsonů přiznal, že je gay. Inspirací byl homosexuální syn scénáristy

Články, které by tě mohly zajímat