Právě vysíláme

Proč Nikol Štíbrovou oddával Pavel Novotný? Jak dlouho trvaly přípravy a kdo všechno byl na svatbě?

23. května 2021 11:16
Proč Nikol Štíbrovou oddával Pavel Novotný? Jak dlouho trvaly přípravy a kdo všechno byl na svatbě?

Nikol Štíbrová nyní už Nikol Leitgeb v sobotu všechny překvapila, když na Instagramu zveřejnila svatební fotografii.

Provdala se za svého partnera Petra Leitgeba, se kterým čeká dítě. Svatba se uskutečnila zhruba měsíc před porodem a podle Nikol jí žádné dlouhé přípravy nepředcházely.

Jak uvedla pod příspěvkem z obřadní síně: „Že se teda vezmeme sme se rozhodli před dvěma týdny. Během pár hodin jsme měli termín i prstýnky, šaty jsem začala shánět v neděli poté, co mi holky naznačily, že ty šedivý flitrovaný za 30 éček z internetu sou sice super, ale na mou jedinou svatbu v životě bych si možná mohla pořídit něco epesnějšího.“

Momentkou z obřadní síně se na Instagramu pochlubil i sám oddávající, kterým byl syn baviče Petra Novotného a starosta Řeporyjí, Pavel Novotný. S Nikol ho pojí dlouholeté přátelství, ale aby sňatek mohl proběhnout na jeho radnici, musela se Nikol podle jeho slov „stát na krátkou dobu občankou Řeporyjí. Obrovská pocta pro městskou část.“

Obřad se odehrál jen ve společnosti rodiny a nejbližších přátel. „Bylo to celý krátký, milý a malý i se dvěma svatebčanama v břiše a mou 90letou babi, která je neskutečná a vážila cestu na naši lehce punk svatbu, nás bylo 12,“ svěřila se Nikol. Tím druhým svatebčanem v břiše bylo samozřejmě myšleno miminko Martiny Pártlové.

Krásnou fotografii  posléze sdílel i novomanžel Petr Leitgeb s prostým a výstižným popiskem: „A je moje! ❤“

A své k tomu samozřejmě neopomněly přidat ani nejbližší kamarádky Martina Pártlová a Veronika Arichteva, se kterými Nikol tvoří populární trio 3v1.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat