Právě vysíláme

Elon Musk měl odposlouchávat Amber Heard, tvrdí soudní dokumenty

25. července 2022 13:23
Elon Musk měl odposlouchávat Amber Heard, tvrdí soudní dokumenty

Matka Amber Heard se svěřila, že Elon Musk odposlouchával herečku prostřednictvím jeho auta Tesla, které jí věnoval.

Amber Heard je přesvědčena, že sportovní vůz Tesla, který jí dal bývalý přítel Elon Musk, byl odposloucháván. Je to tak uvedeno v soudních dokumentech.

Rodinná přítelkyně Heard Jennifer Howell v soudním prohlášení trvala na tom, že zesnulá matka herečky, Paige, odhalila paranoidní tajemství své dcery začátkem loňského roku.

„Když jsem byla na návštěvě u WhitneyAmbeřiny sestry, Paige se se mnou podělila o to, že Elon Musk daroval Amber Teslu nebo několik Tesel (nejsem si jistá, jestli to byla jedna či více), ale ona posléze zjistila, že byly odposlouchávány,“ řekla Howell ve výpovědi Deppovým právníkům v rámci soudního sporu, ve kterém Depp žaloval bývalou manželku o 50 milionů dolarů.

Maminka tvrdila, že zakladatel Tesly, který byl u soudu obviněn z toho, že byl milenec Amber, když byla ještě vdaná za Johnnyho Deppa,měl nad Amber během jejich aféry kontrolu.

Paige mi také řekla, že důvodem, proč se Johnny a Amber rozešli, bylo to, že Amber byla násilnická, emocionální a milovala Johnnyho natolik, že to nedokázala ovládat,“ uvedla Howell v prohlášení, které získal Daily Mail.

Články, které by tě mohly zajímat