Právě vysíláme

Nevěra důvodem rozvodu? Britney Spears prý měla manželovi zahýbat s kriminálníkem

15. září 2023 11:28
Nevěra důvodem rozvodu? Britney Spears prý měla manželovi zahýbat s kriminálníkem

Britney Spears čeká složitý rozvod s manželem Samem Asgharimem a na světlo světa se dostávají informace, které hází špatné světlo především na slavnou zpěvačku. Americký web přišel s informací, že Britney měla být svému manželovi nevěrná.

Britney uspořádala svatbu teprve v roce 2022 a nyní už se chystá na rozvod. Sam Aghari podal letos v srpnu žádost o ukončení manželství a dle informací v médiích je připraven rozpoutat právní bitvu. Cílem Sama je údajně rozbít pevně stanovenou předmanželskou smlouvu, která je jasně na straně zpěvačky.

O několik let mladší Sam tvrdí, že Britney mu byla během manželství nevěrná a podváděla ho s jedním ze svých zaměstnanců. Server Page Six nyní přišel s informací, že popová star si měla začít románek s podřízeným jménem Paul Rachard Solizem, kterému je 37 let. Ten byl dle Page Six najat, aby se staral o dům Britney Spears a se zpěvačkou se údajně intimně vídá doposud. U Spears však už oficiálně zaměstnaný není, protože vyšla na povrch jeho kriminální minulost a byl několikrát zatčen za závaznější i menší přestupky.

Britney a Sam

Rozvod Sama a Britney nebude snadný, a i když si zpěvačka najmula nejlepší rozvodové právníky v Los Angeles, jistě se obává konání svého již exmanžela. Sam Aghari totiž údajně prohlásil, že pokud se se zpěvačkou nedohodnou ohledně vyrovnání, nebojí se zveřejnit hodně intimní informace z jejího života.

Články, které by tě mohly zajímat