Právě vysíláme

Na MAGNETIC se chystají Australanky NERVO

19. února 2013 15:54
Na MAGNETIC se chystají Australanky NERVO

Nenechte si tuhle velkou taneční akci ujít 7. května v PVA Expo Letňany v Praze

Australské duo NERVO, které tvoří sestry Miriam a Olivia, potvrdilo své první vystoupení na velkém festivalu v Česku. DJky, skladatelky, textařky, modelky, zpěvačky a v neposlední řadě dvě velmi pohledné slečny, které dokázaly jako jedny z mála prorazit do světa globálního DJingu. A rozhodně zaslouženě. Jejich hudební rukopis je podepsán např. pod hymnou festivalu Tomorrowland – "The Way We See The World", kterou složily společně s Afrojackem a Dimitri Vegas & Like Mike. Následoval singl "We’re All No One" (Afrojack, Steve Aoki) a spolupráce s Davidem Guettou na singlu "When Love Takes Over", který byl po celosvětovém úspěchu korunován cenou Grammy.

nervo

Svůj talent propůjčily také skladbám pro hvězdy jako Kylie Minogue, Nicky Minaj, Britney Spears, Cheryl Cole, Kelly Rowland Armin van Buuren, The Pussycat Dolls a další. NERVO vystoupí 7. května 2013 v rámci MAGNETIC festivalu. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro.

NERVO – You’re Gonna Love Again (video)

DKdeBpn6PRw

MAGNETIC festival
7. 5.2013, 20:00 – 06:30
PVA Expo Letňany
www.magneticfestival.com
www.facebook.com/magneticfestival

Vstupenky:
– základní vstupné: od 1090 Kč (cena se postupně zvyšuje)
– GOLD All Inclusive: 2900 Kč (obsahuje neomezenou konzumaci alko/nealko nápojů v rámci GOLD teras, vlastní šatnu a oddělené toalety)

Články, které by tě mohly zajímat