Právě vysíláme

OPEN AIR FESTIVAL odtajnil prvního headlinera

26. února 2013 11:24
OPEN AIR FESTIVAL odtajnil prvního headlinera

Na festival do Panenského Týnce dorazí Skunk Anansie

Hlavní pódium Open Air Festivalu ovládnou Skunk Anansie v pátek 9. srpna večer s energickým rockem míchaným s hloubavými funky rytmy, ostrými texty, metalovými a punkovými riffy i křehkými baladami. Tuto londýnskou kapelu, která odjakživa boří hudební hranice, tvoří zpěvačka Skin (Deborah Dyer), Cass (Richard Lewis), Ace (Martin Kent) a Mark Richardson.

Skunk Anansie pravidelně vyprodávají během několika minut svá domácí i zahraniční turné. Vy máte s trochou štěstí šanci je vidět za 390,-Kč. Z limitované edice vstupenek na Open Air Festival za tuto cenu už zbývá jen pár desítek kusů. Jakmile budou doprodány, tak se cena zvýší do konce března na 600,- Kč. Cena za VIP vstupenky zůstává beze změn 1000,- Kč. „Úžasné je, že Skunk Anansie sami projevili zájem vystoupit na letošním Open Air Festivalu. Je to mimo jiné tím, že jsou zastupovaní stejnou agenturou jako Interpol, kteří u nás vystoupili v roce 2011 a byli velmi spokojeni se zázemím i s festivalovou atmosférou,“ říká Milena Palečková z agentury 10:15 Entertainment.

V roce 2012 vydali Skunk Anansie zatím poslední – páté studiové album s názvem "Black Traffic", na kterém spolupracovali se světoznámým producentem Chrisem Sheldonem (Foo Fighters, Biffy Clyro), a které si získalo přízeň nejen fanoušků, ale i hudebních kritiků. Skunk Anansie se momentálně chystají nahrát své vůbec první akustické album, a to na koncertě v londýnské The Cadogen Hall, na kterém je výjimečně na živo doprovodí smyčcové nástroje. Album by mělo vyjít v srpnu tohoto roku; uvidíme, jestli to bude před nebo po jejich vystoupení v Panenském Týnci. Více informací najdete na www.skunkanansie.net.

plakat

Souběžně se zajišťováním dramaturgie pracujeme samozřejmě i na přípravě bohatého doprovodného programu a na vyladění služeb pro naše návštěvníky,“ říká Marie Marková, manažerka festivalu a dodává: „Letos se chceme mimojiné zaměřit na zkvalitnění infrastruktury areálu. Oslovili jsme i naše fanoušky na facebooku, kteří mají spoustu kreativních, ale i praktických nápadů. Určitě je zvážíme všechny.

Články, které by tě mohly zajímat