Právě vysíláme

PILSNER FEST 2011 – DALŠÍ DETAILY

29. července 2011 18:55
PILSNER FEST 2011 – DALŠÍ DETAILY

26/8 & 27/8 v Plzni

Letošní oslava plzeňských piv proběhne v pátek a sobotu 26. a 27. srpna přímo v areálu plzeňského pivovaru a chystá pro Vás ještě více hudby, soutěží a zábavy. Srdečně zveme všechny, kdo si to s námi chtějí užít!

Hudební nabídka plzeňského festivalu letos opět slibuje skvělou zábavu. Na 2 pódiích přímo v plzeňském pivovaru se sejde na 20 vyhlášených hudebních skupin jako Kryštof, Chinaski, Wohnout, No Name, Monkey Business, The Prostitutes, Navigators nebo tradiční host Tři sestry.

Pro zpestření si navíc kapely zahrají hudební „vláček“, kdy si zapůjčí píseň z repertoáru nastupující kapely. Chinaski tak pravděpodobně přitvrdí songem z rockového repertoáru Wohnoutů, Tři sestry si zkusí AC/DC revival a No Name předvedou svou verzi funky muziky střídajících Monkey Business.

Hudební program Pilsner Festu 2011

Pátek 26. 8.   
Horní scénaZačátekDolní scénaZačátek
Michal Hrůza18:00Eddie Stoilow17:30
Kryštof20:00Navigators & dechová sekce20:15
hromadný přípitek21:15hromadný přípitek21:15
Chinaski22:30Imodium22:00
Wohnout00:30Prague Ska Conspiracy24:00
Sobota 27. 8.   
Horní scénaZačátekDolní scénaZačátek
Švihadlo13:00CCTV Allstars Band12:30
Tři sestry15:00Bro’s ’N‘ Beasts14:30
Špejbl´s Helprs17:00BeatBurgerBand & Ondřej Ruml16:30
No Name19:00Embassy18:30
Monkey Business21:30Lety mimo20:30
ohňostroj23:00ohňostroj23:00
Tleskač23:10The Prostitutes24:00

 KryštofMonkey BusinessChinaski

Letošní novinkou bude vystoupení méně známých hudebníků, které na pódia dosadíte svým hlasováním v soutěži Prazdroj talentů Vy, jejich fanoušci. Budou to vítězové 6duelů, které proběhnou v rámci letošního Léta v Prazdroji. Hlasovat pro svou kapelu můžete na stránkách Pilsner Festu a také hlasovacími kupony přímo na koncertech Léta v Prazdroji. Odborná porota v čele s Danem Bártou a Pavlem Andělem také vybrala 5 nejúspěšnějších zpěváků, kteří si na Pilsner Festu zazpívají se svou oblíbenou kapelou.

Přijďte nám pomoci překonat rekord!

Důležitým bodem festivalového programu bude pokus o překonání rekordu v hromadném přípitku, který byl vytvořen na loňském ročníku Pilsner Festu. Aby rekord padl, musí se v areálu plzeňského pivovaru v pátek 26. 8. ve 21:15 hodin sejít minimálně 5.332 návštěvníků, kteří si připijí pivy Pilsner Urquell a Gambrinus.

XCLNT party

XCLNT je speciální vychytávka Gambrinusu: třetinková trendy láhev jedenáctky Gambrinus Excelent. Obal byl vyvinut speciálně pro kluby, diskotéky a bary – nemá tradiční etiketu, ale plastické logo, které zaručuje lepší držení i při divokém večírku. Povrch láhve je vroubkovaný a krček navíc zdobí fluorescentní etiketa svítící pouze pod UV světlem. Pití piva se tak stává zážitkem i pro hmat a zrak.

XCLNT party je horká klubová novinka v programu Pilsner Festu, která se odehraje v podzemních garážích pod hotelem Angelo naproti Historické bráně pivovaru. Koná se v pátek i v sobotu od 22:00 hodin do 4:00 hodin následujícího dne a o hudbu a zábavu se budou starat moderátoři Evropy 2 – Pavel Cejnar a Ondra Vodný. Prostor bude osvětlen UV lampami, budou zde speciální XCLNT bary.

Piva a pivní speciály

„Návštěvníci se zajímají o pivní speciály, rádi na pivních festivalech ochutnávají jim známá piva v netradičních variantách. Již na předchozích Pilsner Festech nejvíce lidí volilo nefiltrovaná piva, proto i letos nabídneme nefiltrovaný Pilsner Urquell a Gambrinus,“říká Václav Berka, starší obchodní sládek Plzeňského Prazdroje.

Na Pilsner Festu 2011 se tedy bude čepovat

·      Pilsner Urquell nefiltrovaný

·      Gambrinus Nefiltrovaný ležák

·      Gambrinus Světlý

·      Gambrinus 11° Excelent

·      Master 13° Polotmavý

·      Master 15° Zlatý

·      Master 18° Tmavý

·      Birell

Nabídku doplní: Frisco Originál, Frisco Dry, Frisco Brusinka a Birell polotmavý

Další zábavné prvky Pilsner Festu 2011

–       škola čepování pod vedením úspěšných účastníků mezinárodní soutěže výčepních Pilsner Urquell Master Bartender. Na začátku srpna proběhne v Plzni celostátní kolo, z něhož vzejde letošní nejlepší český výčepní. Ten pak bude reprezentovat ČR na říjnovém mezinárodním finále, v němž bude obhajovat pro Čechy loňské vítězství Lukáše Svobody. I Lukáš bude „vyučovat“ na Pilsner Festu ve škole výčepních a to jako úřadující světový mistr.

–       atrakce v zábavném městečku G-City

–       Pilsner Urquell Golf Academy

–       ukázky práce plzeňských pivovarských bednářů

–       exhibice kuchařských celebrit

–       a řada dalších věcí, které zatím zůstávají tajemným překvapením.

Vstup na festival je tradičně zdarma!

Více informací na: www.pilsnerfest.cz/

Články, které by tě mohly zajímat