Právě vysíláme

Superfinále florbalu 2013 je tady!

17. dubna 2013 14:00
Superfinále florbalu 2013 je tady!

Vyražte fandit v sobotu 20. dubna do O2 Arény

Superfinále florbalu již tuto sobotu podruhé rozhodne o mistrech České republiky ve florbalu. Neexistuje žádná finálová série, možnost opravy či obratu. Stejně jako americký Superbowl či finále švédské florbalové Superligy rozhoduje o českém šampionovi jediný zápas ve strhující atmosféře zaplněné O2 Arény, ve které bude k vidění jedinečné sportovní představení, jež v České republice nemá obdoby. Buďte i vy u toho!
Letos všechny sportovní fanoušky čeká v Superfinále AutoCont Extraligy mužů nelítostný souboj pražského Chodova a ostravských Vítkovic. Pro tým z Jižního Města je to vůbec první boj o titul v jeho více než dvacetileté historii. Naopak Vítkovice jsou již ostříleným finalistou, z osmi příležitostí dosáhly na titul již čtyřikrát, naposledy se jim to podařilo před čtyřmi lety.

foto: extraflorbal.cz

Extraliga žen představí dosud nevídaný souboj. Herbadent SJM Praha 11 a 1. SC WOOW Vítkovice se dosud v play-off nestřetli. A právě Vítkovice mají na svědomí rovnou dvě ze tří proher dosud neporazitelného Herbadentu v této sezóně! Před trojnásobnými mistryněmi České republiky tak stojí nevypočitatelný soupeř a fanoušci v O2 Aréně se mohou těšit na nelítostný boj o titul a zbrusu novou ženskou trofej Flora Florbal.
Superfinále je den, kdy florbal patří všem! Sedm hodin plných emocí startuje v sobotu 20. dubna ve 13 hodin v O2 Aréně!

Články, které by tě mohly zajímat