Právě vysíláme

TRANSMISSION 2014 odhaluje line up

11. července 2014 12:18
TRANSMISSION 2014 odhaluje line up

Téma pro letošní edici je „Seven Sins“

Největší indoor taneční akce ve střední Evropě – Transmission – se vrátí do pražské O2 Areny opět v sobotu 25. října 2014 s novou vizuální show “Seven Sins”, aby opět uchvátila tisíce milovníků elektronické taneční hudby. Edice Transmission “Sedm hříchů” bude konfrontací s pokušením života – sedm hříchů: chtíč, lenost, nestřídmost, hněv, lakomství, závist a pýcha.

Zážitek, kdy tisíce lidí sdílejí pocit sounáležitosti a tančí do rytmu v oceánu světla, obklopení pyro efekty a velkolepou laserovou show, Vám zaručí, že tato noc předčí Vaše očekávání.

Abychom výjimečné téma sladili s výjimečným line upem, a také abychom splnili přání návštěvníků (na základě ankety, kterou jsme uveřejnili na Facebooku Transmission) vytvořili jsme line up skládající se ze sedmi umělců (plus warm up DJ), kde je více zastoupen uplifting trance sound v kombinaci s tech trance, progressive trance a big room soundem. Kompletní program a umělci, kteří učiní z Transmission edice “Seven Sins” nezapomenutelnou noc, jsou:

Transmission “Seven Sins” bude uvádět MC Da Silva
Více se o Transmission edici „Seven Sins“ dozvíte na www.transmission.events

Transmission „Seven Sins“

 

Články, které by tě mohly zajímat