Právě vysíláme

TRANSMISSION: DIGITAL MADNESS 2011 – časový line-up

15. listopadu 2011 17:53
TRANSMISSION: DIGITAL MADNESS 2011 – časový line-up

19. 11. v pražské O2 Aréně

TRANSMISSION – fenomén, který se zrodil před 5 lety, přichází se svým 8. pokračováním.

V sobotu 19. listopadu 2011 přivítá pražská O2 Aréna tisíce fanoušků elektronické hudby, kteří budou mít šanci již po osmé zažít spektakulární výpravnou show, kterou za dobu své existence zažilo více než 60.000 návštěvníků z domova i ze světa, jejichž počet každým rokem stoupá.

ČASOVÝ LINE-UP

20:00 – 21:30 – Michal Poliak – rezident Dance eXXtravaganza Evropy 2

21:30 – 23:00 – Gareth Emery

23:00 – 00:40 – Markus Schulz

00:40 – 02:20 – Above & Beyond

02:20 – 02:50 – Transmix

02:50 – 04:30 – Ferry Corsten

04:30 – 06:00 – John O’Callaghan

ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ EVROPY 2 PŘÍMO Z HALY DO ÉTERU – od 22:00 hodin do 4:00 hodin ráno

Každý rok představuje TRANSMISSION nové vizuální téma, které se promítá ve všech detailech tohoto dech beroucího eventu. I letos tomu nebude jinak, avšak oproti letům minulým, se bude letošní téma vymykat lidskému chápání. Stejně tak jako celá výprava, která představí nejmodernější audiovizuální efekty. S nejsilnějším line-upem v dosavadní historii má letošní TRANSMISSION ambice poprvé vyprodat O2 Arénu. Pojďme se tedy podívat na 6 nej, která se zapíší s 8. TRANSMISSION do historie.

  • Above & Beyond – britská hudební formace, která dlouhodobě patří mezi absolutní špičku na elektronické taneční scéně, vydávající na svém labelu Anjunabeats alba a kompilace, ze kterých vzešlo mnoho obrovských hitů. Stejnojmennou radio show ladí každý týden miliony fanoušků po celém světě.

DJ Mag Top 100 DJs – No. 5 – www.aboveandbeyond.nu/

  • Ferry Corsten – holandskýkrál elektronické hudby, fenomenální DJ a producent, který vystoupil na 1. Transmission se vrací, aby Vám předvedl své mistrné umění, díky kterému patří mezi nejlepší producenty a remixéry planety.

DJ Mag Top 100 DJs – No. 9 – www.ferrycorsten.com/

  • Markus Schulz – dnes již legendární resident Transmission, a jeden z nejpopulárnějších DJů u nás i ve světě, který stál u zrodu tohoto nezaměnitelného eventu. Již 2x pro Transmission složil oficiální hymnu, a stejně tomu bude i letos. K oběma hymnám vznikly videoklipy, které jen na YouTube shlédlo několik milionů fanoušků. Zůstaňte naladěni na jeho radiové show Global DJ Broadcast.

DJ Mag Top 100 DJs – No. 8 – www.markusschulz.com/

  • Gareth Emery – Angličan s obrovským hudebním talentem, nejmladší DJ, který se umístnil v TOP 10 DJ Magu, a bravurní producent s aktuálním albem „Northern Lights“. Gareth se u nás poprvé představil na Transmission v roce 2009, kdy si okamžitě získal srdce tisíců fanoušků, a právem se tak zařadil mezi elitní umělce, kteří letos rozezní pražskou O2 Arénu.

www.garethemery.com/

  • John O´Callaghan – je 1 z elitních trance DJů, jehož popularita každým rokem rovněž strmě stoupá. Jeho sety jsou plné energie s vysoce rafinovanou a přesnou technickou mixování. V současné době sklízí úspěchy s albem „Unfold“, které vyšlo letošní rok v dubnu.

www.johnocallaghan.net/index.php

  • Domácí umělce bude reprezentovat momentálně 1 z nejúspěšnějších domácích DJů a producentů Michal Poliak, který v současné době vydává 1 úspěšnou skladu za 2., a vystupuje na nejprestižnějších domácích i zahraničních tanečních eventech. 1 z posledních skladeb „My Republic“ aktuálně zremixoval Marco V. Michal je 1 z rezidentů show Dance eXXtravaganza na Evropě 2, má vlastní rezidentní klubovou noc, a kromě intenzivních příprav na startu vlastního labelu Republic Recordings, jej čekají vystoupení mimo jiné na festivalech v Holandsku, dále v klubu Amnesia na Ibizie, v Maďarsku, Rusku, Lotyšsku, a dalších zemích.

www.michalpoliak.com/

  • Své speciální vystoupení připravuje také VJ´ské trio Vision Impossible, kteří pro Transmission vždy vytváří originální vizuální obsah. Těšit se můžeme na unikátní audiovizuální show v jejich originálním pojetí.

www.vision-impossible.nl

  • Opět se můžete těšit na bezkonkurenční zvukový sound systém Funktion One, který bude již po 3. přivezen z Velké Británie, a díky kterému zažijete krystalicky čistý zvuk, který podle našeho názoru nejlépe doručí právě Funktion One.

www.funktion-one.com/

Přípravy na největší taneční halovou akci podzimu jsou v plném proudu! Tradičně Vám přinášíme praktické informace k této velkolepé show, na které se představí světové DJské hvězdy jako Above & Beyond, Ferry Corsten, Markus Schulz, Gareth Emery, John O´Callaghan a Michal Poliak. Mimo skvělých hudebních zážitků na Vás čeká ohromující výprava a audovizální show, kterou v tématu Digital Madness připravili holandští Vision Impossible.

VSTUP DO O2 ARÉNY

O2 Aréna se pro návštěvníky otevře ve 20:00 hodin. Při vstupu použijte severní stranu (od metra Českomoravská). Pozorně si přečtěte další pokyny uvedené na vstupence. Hudební produkce odstartuje již bezprostředně po otevření. Ujistěte se, že se do haly dostanete včas, a nepřijdete tak o spektakulární zahájení!

Majitelé standardních vstupenek (Sektor plocha) se mohou volně pohybovat v 1. patře, na tribunách a taneční ploše.

Pro majitele Hot Peppers VIP vstupenek bude vyhrazen vstup č. 1 na severní straně O2 Arény. Přesnou polohu Hot Peppers VIP terasy najdete v plánku haly, který je součástí brožury s programem, kterou obdržíte u vstupu. S Vaší identifikační Hot Peppers VIP páskou máte dále přístup na taneční plochu a přilehlé tribuny. S touto páskou není možný vstup do 2. klubového patra.

Pro majitele Golden (tzv. klubových) vstupenek je vyhrazen vstup č. 10 na severní straně. Po bezpečnostní kontrole a odbavení použije pro vstup do klubového patra eskalátory v severním foyer. Pro opětovný vstup či opuštění klubového patra je třeba pokaždé použít turnikety u eskalátorů, proto mějte vstupenku vždy při sobě. Vstupenka dále umožňuje vstup i na taneční plochu, nikoliv však na VIP terasy. Majitelé vstupenek do klubového patra, s výjimkou vstupenek Golden, nemají automaticky přístup na plochu. K tomu je potřeba druhá standardní vstupenka.

VSTUPENKY

Hot Peppers VIP vstupenky jsou kompletně vyprodané. Poslední možností, jak si užít Transmission v exkluzivním stylu, je zakoupením Transmission Golden vstupenky za 4 600 Kč, která nabízí možnost využít maximálního pohodlí luxusního klubového patra O2 Arény, jež kromě několika barů či šatny zdarma, nabízí bohatý catering po celou dobu akce zdarma. Prodej probíhá na pokladnách O2 Arény každý všední den od 13:00 do 18:00 hodin, nebo na e-mailu polanska@best.sazka.cz.

V prodeji jsou také stále základní vstupenky za současnou cenu 1 390 Kč. V průběhu akce bude také možné zakoupit vstupenky přímo na pokladnách v O2 Aréně za konečnou cenu 1 490 Kč.

Vstupenky sítě SAZKA TICKET lze zakoupit u jakéhokoliv on-line terminálu ve sběrnách společnosti SAZKA, tj. na více než 6 500 prodejních místech v ČR. Terminály jsou umístěny na pobočkách České pošty, prodejnách tabáku a tisku, čerpacích stanicích, hypermarketech, atd. Více informací a rezervace na www.sazkaticket.cz. Vstupenky lze také zakoupit v síti Ticketportal.

ŠATNA

Velkokapacitní šatna za 30 Kč bude vybudována ve 4. patře arény, kam se dostanete 2 eskalátory vedoucími ze vstupního severního foyer. Po odložení věcí v šatně se zpět do foyer dostanete po únikových schodištích. Sledujte pozorně navigační cedule a plánek v brožuře, kterou obdržíte u vstupu.

TOALETY

O2 Aréna nabízí dostatek toalet, které jsou k dispozici zdarma. Pro VIP hosty budou vyhrazeny toalety na hlavní chodbě na západní straně.

PLATBY V O2 ARÉNĚ

Platby za občerstvení budou přijímány v hotovosti. V severním foyer areny se nachází bankomat.

DOPRAVA DO O2 ARÉNY

O2 Aréna se nachází v Ocelářské ulici 460/2 na Praze 9. V bezprostřední blízkosti areálu se nachází stanice metra Českomoravská, tramvajová zastávka, autobusový terminál a několik minut chůze vzdálená i od nádraží Českých drah Praha-Libeň, na které se dostanete kromě pravidelných vlaků ve směru Kolín nebo Praha-Masarykovo nádraží také s využitím nové železniční linky Praha-Libeň – Praha-Holešovice – Praha-Bubeneč – Praha-Sedlec – Roztoky u Prahy.

PARKOVÁNÍ

Pro parkování využijte parkovací dům v bezprostřední blízkosti arény, a sledujte pokyny bezpečnostní služby. Veškeré informace ohledně možnosti parkování v blízkosti O2 Arény naleznete na tomto odkazu.

TAXI

Vozy taxislužby budou k dispozici během celé noci v blízkosti hlavního severního vchodu v ulici Ocelářská.

FOTO & VIDEO

Abyste si mohli zvěčnit všechny speciální okamžiky na Transmission, je možné si s sebou vzít mobilní telefony / kompaktní digitální fotoaparáty. Profesionální fotoaparáty (s výměnnými objektivy) a videokamery mohou používat pouze lidé, kteří obdrželi speciální akreditaci.

KOUŘENÍ

Kouření je povoleno pouze ve vyhrazených prostorách. Sledujete pozorně navigační cedule v areně, které vás nasměrují do kuřáckých zón.

NENÍ POVOLENO

Do O2 Arény je zakázáno vnášet: vlastní jídlo a pití, drogy (tvrdé ani měkké), sklo, aerosolové rozprašovače, hole, plechovky, plastové / PET lahve a ostré předměty, a jakýkoliv jiný předmět, který by mohl ohrožovat návštěvníky akce.

Oblečení anebo jiné viditelné fyzické znaky na vzhledu, které vyjadřují explicitní politické, sociální hnutí a skupiny, jsou zakázány.

TRAVEL PACKAGES

Pro ty, kteří hledají ubytování, aby si mohli užít Transmission v magickém městě Praha, nabízíme možnost rezervace hotelových pokojů za speciální cenu jak v luxusních hotelech v centru Prahy, tak v hotelech ekonomické třídy v blízkosti O2 Arény. V nabídce jsou hotely jako 987 Prague a Wenceslas Design Residence, které se nacházejí přímo v centru v blízkosti Václavského náměstí. Z hotelů v blízkosti O2 Arény jsou v nabídce Esprit Prague či Wellness Hotel Step.

Poté co si vyberete hotelový pokoj a počet nocí, si můžete zabookovat i vstupenku na Transmission (základní, VIP nebo Golden), která Vám bude doručena na jméno na hotelovou recepci. Kromě jiného si můžete také zarezervovat odvoz z letiště do hotelu a z hotelu do O2 Arény a zpět. Rezervace můžete provádět na této stránce.

PARTYBUS

V případě, že cestujete ze Slovenska, nabízíme Vám možnost dopravit se pohodlně, přímo a bez zbytečných starostí tzv. partybusem. Bližší informace a možnost zakoupení jízdenky naleznete na tomto odkazu.

AFTERPARTY

Oficiální afterparty v pražském Studiu 54 startuje již ve 4:00 hodiny dne 20. 11. a za mixem se vystřídá 5 rezidentů tohoto klubu – Enrico, Eagle, Faith, Slovak a Marty Fish. Těšit se můžete na fresh sound na pomezí housu, progressivu a tranceu, na který můžete tančit až do pozdního odpoledne.

DOPRAVA NA AFTERPARTY + DŮLEŽITÉ INFO

Pro všechny, kteří se budou chtít po zavření bran bavit na oficiální Transmission afterparty ve Studiu 54, přinášíme důležité info o dopravě.

MHD: Nejjednodušší doprava je prostřednictvím pražského metra trasa B ze stanice Českomoravská do stanice Náměstí Republiky, kde doporučujeme vystoupit východem na Masarykovo nádraží, které leží jen několik desítek metrů od klubu.

TAXI: Pokud využijete taxi služeb, adresa klubu je Hybernská 38, Praha 1

INFORMACE NA MÍSTĚ: Kompletní informace o afterparty dostanete také prostřednictvím Studio hostesek, které se budou pohybovat přímo před O2 Arénou a rádi Vám zodpoví Vaše dotazy.

Více informací naleznete na www.transmission.cz a www.unitedmusic.cz

TRANSMISSION 2010 – After Movie

6NDAheZcMjM

Transmission 2011

Články, které by tě mohly zajímat