Právě vysíláme

Agentura Elite vyhlašuje castingy do nejprestižnější modelingové soutěže SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ČR 2016

17. března 2016 14:15
Agentura Elite vyhlašuje castingy do nejprestižnější modelingové soutěže SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ČR 2016

Castingy se uskuteční ve dnech od 25. dubna do 9. května v obchodních centrech ve všech regionech České republiky. Do soutěže se mohou přihlásit ženy ve věku 13 až 22 let s výškou nad 170 cm a muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 182 cm. Ambasadorkou soutěže se pro tento ročník […]

Castingy se uskuteční ve dnech od 25. dubna do 9. května v obchodních centrech ve všech regionech České republiky. Do soutěže se mohou přihlásit ženy ve věku 13 až 22 let s výškou nad 170 cm a muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 182 cm. Ambasadorkou soutěže se pro tento ročník stala topmodelka Zuzana Stráská, která se bude spolu s porotou podílet na výběru semifinalistů a zároveň bude provázet všemi castingy. Ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR Sáša Jány k projektu řekl: „Jsem velmi rád, že se nám v rámci Elite Model Look už 25 let daří objevit a nastartovat kariéru těm nejúspěšnějším modelkám a v posledních letech i modelům z Čech a Slovenska“

Každý účastník castingu absolvuje základní pohovor se zástupci agentury Elite a získá dárečky od partnerů projektu a časopis Elle pro dívky a Elle Man pro kluky. V rámci castingů bude probíhat losování o výrobky vlasové kosmetiky Schwarzkopf, vlasového stylingu Rowenta for Elite Model Look a dekorativní kosmetiky Artdeco. Odborníci poradí, jak se starat o vlasy a zástupci společnosti Rowenta na vybraných castinzích předvedou, jak si lehce a rychle upravit vlasy na každou příležitost. O poradenství a zvýraznění přirozené krásy se na castinzích postarají vizážistky značky Artdeco.

Ve většině měst předvedou modelky agentury Elite Prague nové trendy v oblasti účesů a barev pro tento rok – Schwarzkopf Looks. Nové trendy zvěčnila světoznámá hvězdná fotografka Annie Leibovitz. Všichni zájemci, kteří si chtějí nechat poradit s péčí o vlasy, mohou absolvovat analýzu vlasů od značky Schwarzkopf.

Po skončení všech castingů se zúčastnění dozvědí o postupu do semifinále, které se bude konat v červnu v Praze. Vybrané dívky a mladí muži se v září zúčastní finále, které se uskuteční ve Španělském sále Pražského hradu. Vítězka a vítěz národního finále odcestují na 33. ročník světového finále Elite Model Look.

 

Články, které by tě mohly zajímat