Právě vysíláme

FILMOVÉ HITY tohoto týdne jsou tím nejlepším, co dnes uslyšíš! Poslechni si je všechny!

1. září 2017 15:30
FILMOVÉ HITY tohoto týdne jsou tím nejlepším, co dnes uslyšíš! Poslechni si je všechny!

Blue Swede – Hooked On A Feeling Blue Swede byla švédská rocková hudební skupina, jejímž frontmanem byl Björn Skifs. Kapela fungovala v letech 1973–1975. Právě píseň Hooked on a Feeling je přivedla k úspěchu v mezinárodních žebříčcích a stala se soundtrackem k filmu Strážci galaxie. Klaus Badelt feat. Hans Zimmer- He’s A Pirate Klaus Badelt […]

Blue Swede – Hooked On A Feeling
Blue Swede byla švédská rocková hudební skupina, jejímž frontmanem byl Björn Skifs. Kapela fungovala v letech 1973–1975. Právě píseň Hooked on a Feeling je přivedla k úspěchu v mezinárodních žebříčcích a stala se soundtrackem k filmu Strážci galaxie.

Klaus Badelt feat. Hans Zimmer- He’s A Pirate
Klaus Badelt je německý hudební skladatel, zaměřující se především na filmovou hudbu. Hans Florian Zimmer je německý autor filmové hudby, oceněný Oscarem, cenou Grammy a dvěma Zlatými Glóby. Skladba He´s A Pirate byla složena k filmu Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly.

Christina Aguilera- Show Me How You Burlesque
Christina Maria Aguilera je americká popová zpěvačka. Podepsala smlouvu s RCA Records po nahrání písně Reflection pro film Mulan. Píseň Show Me How You Burlesque vznikla k filmu Varieté.

Junkie XL feat. Elvis Presley- A Little Less Conversation
Tom Holkenborg je holandský multiinstrumentalista, producent a zvukař. Rovněž v některých případech používá jméno JXL. Je známý hlavně díky svému big beatovému remixu skladby „A Little Less Conversation“ od Elvise Presleyho, který zazněl ve filmu Dannyho parťáci.

Hugh Grant feat. Haley Bennett- A Way Back Into Love
Hugh Grant, celým jménem Hugh John Mungo Grant je britský herec oceněný Zlatým glóbem, cenou BAFTA a Čestným Césarem. Píseň A Way Back Into Love se stala znělkou k filmu Hudbu složil, slova napsal, ve kterém si herec zahrál.

Články, které by tě mohly zajímat