Právě vysíláme

FILMOVÉ HITY tohoto týdne si zamiluješ. Poznáš v jakých filmech se objevily?

11. srpna 2017 15:30
FILMOVÉ HITY tohoto týdne si zamiluješ. Poznáš v jakých filmech se objevily?

The Cardigans- Lovefool The Cardigans je švédská hudební skupina založená v roce 1992 v Jönköpingu. Styl jejich hudby se měnil od desky k desce od indie rocku, popu 60. let až po rock. Skladba „Lovefool“ byla nahrána k filmu Romeo a Julie. James Brown- I Feel Good James Joseph Brown Junior, byl americký zpěvák, hudební […]

The Cardigans- Lovefool
The Cardigans je švédská hudební skupina založená v roce 1992 v Jönköpingu. Styl jejich hudby se měnil od desky k desce od indie rocku, popu 60. let až po rock. Skladba „Lovefool“ byla nahrána k filmu Romeo a Julie.

James Brown- I Feel Good
James Joseph Brown Junior, byl americký zpěvák, hudební skladatel a vydavatel. Měl zásadní vliv na vývoj soulové a funkové hudby, jeho skladby také výrazně ovlivnily zvuk hip hopu a později i sampl. Singl „I Feel Good“ se stal soundtrackem k filmu Asterix a Obelix: Mise Kleopatra.

Iggy Pop- The Passenger
Iggy Pop je americkýpunkrockový zpěvák a občasný herec. Je považovaný za jednoho z největších vzorů punk rocku a jeho příbuzných stylů. Někdy je také nazýván jako Kmotr punku nebo Rockový leguán. Skladba „The Passenger“ vznikla k filmu Trainspotting.

Nena- 99 Luftballons
Nena, vlastním jménem Gabriele Susanne Kerner je německá popová zpěvačka 80. let dvacátého století a také herečka, která se v roce 1984 stala známou písní 99 Luftballons. „Nena“ byl také název kapely, se kterou vydala tuto píseň. Singl „Luftballonns“ vznikl k filmu Strážci.

James- Sit Down
James je anglická rocková hudební skupina. Vznikla v roce 1982 v Manchesteru a její původní sestavu tvořili zpěvák Tim Booth, kytarista Paul Gilbertson, baskytarista Jim Glennie a bubeník Gavan Whelan. Skladba „Sit Down“ vznikla k sedmé řadě seriálu Hra o trůny.

Články, které by tě mohly zajímat