Právě vysíláme

FILMOVÉ HITY tohoto týdne si zamiluješ. Poslechni si je všechny!

25. srpna 2017 15:30
FILMOVÉ HITY tohoto týdne si zamiluješ. Poslechni si je všechny!

R.E.M.- Everybody Hurts R.E.M. byla americká rocková skupina, kterou v roce 1980 ve městě Athens v Georgii založili bubeník Bill Berry, kytarista Peter Buck, baskytarista Mike Mills a zpěvák Michael Stipe. Skladba “ Everybody Hurts“ vznikla k filmu Když muž miluje ženu. Ed Sheeran- I See Fire Edward Christopher Sheeran je anglický zpěvák a textař […]

R.E.M.- Everybody Hurts
R.E.M. byla americká rocková skupina, kterou v roce 1980 ve městě Athens v Georgii založili bubeník Bill Berry, kytarista Peter Buck, baskytarista Mike Mills a zpěvák Michael Stipe. Skladba “ Everybody Hurts“ vznikla k filmu Když muž miluje ženu.

Ed Sheeran- I See Fire
Edward Christopher Sheeran je anglický zpěvák a textař s irskými kořeny. Po dětství stráveném ve Framlinghamu v Anglii se v roce 2008 přestěhoval do Londýna, aby se mohl více zaměřit na svou hudební kariéru. Skladba “ I See Fire“ vznikla k filmu Hobit: Šmakova dračí poušť.

Shakira- Try Everything
Shakira Isabel Mebarak Ripoll [šakyra izabel mebarak ripoj], používající své první jméno Shakira jako umělecké, je kolumbijská zpěvačka, autorka textů a písní, producentka, choreografka a modelka. Singl “ Try Everything“ vznikl jako soundtrack k filmu Zootropolis.

Tom Odell- Another Love
Tom Odell je britský zpěvák a skladatel, který vyhrál anketu kritiků Critics Choice na letošních BRIT Awards. 24.června 2013 vydal své první album s názvem ‘Long Way Down’, které obsahuje skladbu “Another Love“. Tato skladba vznikla jako soundtrack k 6. Řadě seriálu Upíří deníky.

Steppenwolf- Hooked On A Feeling
Steppenwolf je americká rocková skupina. Společně se skupinami Blue Cheer, Iron Butterfly a dalšími přispěli k založení hudebního stylu heavy metal. Skladba “Hooked On A Feeling“ vznikla k filmu Bezstarostná jízda.

 

Do jakého rodu patříte ve Hře o trůny na základě znamení zvěrokruhu?

Články, které by tě mohly zajímat