Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechněte si všechny hity tohoto týdne a nalaďte se s námi na víkendový mejdan

8. září 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechněte si všechny hity tohoto týdne a nalaďte se s námi na víkendový mejdan

Alesha Dixon- The Boy Does Nothing Alesha Dixon Anjanette je britská zpěvačka a tanečnice. Nejprve zpívala v ženském triu Mis-Teeq, a nyní je sólovým umělcem. Její singl roku 2008 The boy does nothing odstartoval její slávu. Backstreet Boys- Shape Of My Heart Backstreet Boys jsou americká hudební skupina, která se řadí mezi nejúspěšnější boy bandy […]

Alesha Dixon- The Boy Does Nothing
Alesha Dixon Anjanette je britská zpěvačka a tanečnice. Nejprve zpívala v ženském triu Mis-Teeq, a nyní je sólovým umělcem. Její singl roku 2008 The boy does nothing odstartoval její slávu.

Backstreet Boys- Shape Of My Heart
Backstreet Boys jsou americká hudební skupina, která se řadí mezi nejúspěšnější boy bandy v historii. Prodali přes 100 milionů alb a jsou nejprodávanějším boy bandem všech dob.

Bosson- One In A Million (Remix)
Staffan Olsson, známý spíše jako Bosson, je švédský zpěvák a skladatel. Poprvé se do podvědomí fanoušků dostal díky své interpretaci songu Michaela Jacksona “Black or White“ a následně už svým hitem “One In A Million“.

Fall Out Boy- This Ain’t A Scene It’s An Arms Race
Fall Out Boy je americká rocková kapela z Wilmette, Illinois, která vznikla v roce 2001. Kapela se skládá ze zpěváka a rytmického kytaristy Patricka Stumpa, hlavního kytaristy Joe Trohmana, basisty Peta Wentze a bubeníka Andyho Hurleye.

Shayne Ward- No Promises
Shayne Thomas Ward je anglický popový zpěvák, který v roce 2005 vyhrál 2. řadu pěvecké soutěže The X Factor ve Velké Británii, kdy ve finále porazil Andy Abrahamse. Narodil se v Claytonu v Machesteru irským rodičům.

Články, které by tě mohly zajímat