Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Poslechněte si všechny hity tohoto týdne a připravte se na víkendovou párty!

29. září 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Poslechněte si všechny hity tohoto týdne a připravte se na víkendovou párty!

Adele – Rumour Has It Adele Laurie Blue Adkins, MBE je britská zpěvačka a skladatelka známá jen jako Adele. V roce 2008 převzala cenu BRIT Awards v kategorii Cena kritiků, která je udílená umělcům, kteří v té době ještě nevydali album. Travie McCoy feat. Bruno Mars – Billionaire Travie McCoy, vlastním jménem Travis Lazarus McCoy […]

Adele – Rumour Has It
Adele Laurie Blue Adkins, MBE je britská zpěvačka a skladatelka známá jen jako Adele. V roce 2008 převzala cenu BRIT Awards v kategorii Cena kritiků, která je udílená umělcům, kteří v té době ještě nevydali album.

Travie McCoy feat. Bruno Mars – Billionaire
Travie McCoy, vlastním jménem Travis Lazarus McCoy je americký zpěvák a rapper, vedoucí vokalista skupiny Gym Class Heroes, kterou založil spolu s kamarádem z dětství Mattem McGinleym.

Taylor Swift- You Belong With Me
Taylor Alison Swift je americká zpěvačka, textařka a skladatelka. Vyrůstala ve Wyomissing v Pensylvánii a ve čtrnácti se přestěhovala do Nashville v Tennessee, kde začala svou hudební kariéru jako country popová zpěvačka.

David Guetta feat. Kelly Rowland – When Love Takes Over
David Guetta je francouzský house DJ. Ve 13 letech začal mixovat své první vinyly. V 17 se stal rezidentním DJem pařížského klubu Broad, což odstartovalo jeho kariéru. Během let 1988–1990 mixoval housovou muziku na rádiu Nova.

Blue feat. Elton John – Sorry Seems To Be The Hardest Word
Blue je čtyřčlenná chlapecká popová skupina z Anglies. Sir Elton Hercules John CBE je anglický zpěvák, hudební skladatel a klavírista.

Články, které by tě mohly zajímat