Právě vysíláme

HIT MILÉNIA: Tento týden ti přinášíme pořádné pecky, které tě skvěle naladí na víkendovou párty!

15. září 2017 13:30
HIT MILÉNIA: Tento týden ti přinášíme pořádné pecky, které tě skvěle naladí na víkendovou párty!

Avril Lavigne- Girlfriend Avril Ramona Lavigne je francouzsko-kanadská zpěvačka osmkrát nominovaná na cenu Grammy. Album Let Go vyšlo 4. července 2002 a umístilo se na druhém místě v americkém žebříčku Billboard a na prvním místě v žebříčcích v Austrálii, Kanadě a Velké Británii. The Game feat. 50 Cent- Hate It Or Love It Jayceon Terrell […]

Avril Lavigne- Girlfriend
Avril Ramona Lavigne je francouzsko-kanadská zpěvačka osmkrát nominovaná na cenu Grammy. Album Let Go vyšlo 4. července 2002 a umístilo se na druhém místě v americkém žebříčku Billboard a na prvním místě v žebříčcích v Austrálii, Kanadě a Velké Británii.

The Game feat. 50 Cent- Hate It Or Love It
Jayceon Terrell Taylor spíše známý jako Game, ale i jako Hurricane Game, Chuck Taylor nebo California Kid, je americký rapper, působící od roku 2002.

The Chemical Brothers feat. Q-Tip- Galvanize
The Chemical Brothers je anglické duo tvořící elektronickou hudbu, několikrát oceněné cenou Grammy.

The Ting Things- That’s Not My Name
The Ting Tings je anglická popová skupina, která vznikla v roce 2006 v Salfordu. Je tvořena pouze dvěma členy: Katie White a Julesem De Martinem. Pozornost na sebe strhli koncem roku 2007, a to díky dvojici singlů „Great DJ“ a „That’s Not My Name“.

Tokio Hotel- Übers Ende Der Welt
Tokio Hotel je německá skupina původem z Magdeburgu. Kapela se stejným složením, ale pod jiným názvem, vznikla v roce 2001. V roce 2005 vyšlo jejich první album s titulem „Schrei“ a kapela se přejmenovala na Tokio Hotel.

Články, které by tě mohly zajímat