Právě vysíláme

MASSIVE ATTACK zakončili 22. Rock For People

7. července 2016 21:50
MASSIVE ATTACK zakončili 22. Rock For People

22. ročník mezinárodního hudebního festivalu Rock For People v průběhu tří dnů představil přes 150 hudebních, divadelních a filmových vystoupení. O velkolepý závěr se postarali Massive Attack, kteří připravili i nečekané překvapení v podobě hostujících Young Fathers. K vrcholům festivalu patřily vystoupení CHVRCHES, X Ambassadors, Skillet, Nero nebo Ho99o9. Vedle osvědčených jmen představila dramaturgie i celou řadu […]

22. ročník mezinárodního hudebního festivalu Rock For People v průběhu tří dnů představil přes 150 hudebních, divadelních a filmových vystoupení. O velkolepý závěr se postarali Massive Attack, kteří připravili i nečekané překvapení v podobě hostujících Young Fathers. K vrcholům festivalu patřily vystoupení CHVRCHES, X Ambassadors, Skillet, Nero nebo Ho99o9. Vedle osvědčených jmen představila dramaturgie i celou řadu domácích premiér i nadějných jmen mezinárodní hudební scény.

Festival se těšil velkému zájmu návštěvníků, kteří vytvořili úžasnou atmosféru a druhý festivalový den naplnili fanoušci jeho kapacitu. Na hlavní scéně tleskalo The Offspring více než 50 000 rukou a celofestivalová návštěvnost atakovala hranici 30 000.

Články, které by tě mohly zajímat