Právě vysíláme

Nadupaný festival Life! se rozjede už tento pátek v Brně!

9. listopadu 2017 14:00
Nadupaný festival Life! se rozjede už tento pátek v Brně!

Od pátku do neděle pojede na brněnském výstavišti akce, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Festival Life! nabídne 10 hal plných sportu, tance, gamingu a zábavy.

V sobotu se bude spolu s Leošem Marešem a Simonou Krainovou překonávat taneční rekord z loňska. Vše vypukne v pavilonu C, kdy ve dvě hodiny odpoledne zahájí akci moderátor Ondra Vodný. Do programu je zahrnuta spousta show a zajímavostí, čas zbyde také na zopakování choreografie a na zábavu s hlavními protagonisty. Přijdou i youtubeři, zazpívá Johny Machette a Leoš s Ondrou odtajní své velké překvapení!

V Game Hall vám bude k dispozici 100 herních počítačů, na kterých si budete moct vyzkoušet ty nejlepší PC hry, pro fandy konzolí bude připravena zóna s Xboxy. A jako třešnička na dortu se tu uskuteční také Mistrovství ČR v počítačových hrách!

Youtubeři ovládnou výstaviště v sobotu. Těšit se můžete třeba na FattyPillow, House, Pedra nebo Marwexe. Písničkami zpestří program Pavel Callta, Johny Machette a Veronika Spurná. V rolích moderátorů se představí Johan Mádr a Ondřej Havel.

Na své si ale přijdou i fandové adrenalinu a extrémních sportů, milovníci rychlých kol, fitness nadšenci a pařmeni – jelikož na pátek i sobotu večer jsou připraveny taneční párty.

Kdo by odolal?

Více info na www.festivallife.cz

 

Články, které by tě mohly zajímat