Právě vysíláme

Simona Krainová pobouřila snímkem syna v lodičkách ukazujícím nevhodné gesto

14. července 2023 12:45
Simona Krainová pobouřila snímkem syna v lodičkách ukazujícím nevhodné gesto

Zdánlivě nevinný snímek rozpoutal na instagramu bývalé modelky vášnivé diskuze. „Vidím, že boreček nemá po Simoně jen nohy, ale i dar nasrat lidi jednou fotkou,“ vtipně celou kauzu glosoval jeden z komentujících. 

Snímek syna Bruna v lodičkách, jak do kamery ukazuje zdvižené prostředníčky, zveřejnila Simona Krainová na svém instagramovém profilu a napsala k němu popisek: Normal is boring. Nenudíme se. A jak je u bývalé modelky již téměř zvykem, snímkem odstartovala lavinu komentářů.

Spoustu jejích sledujících fotografie pobavila. „Miluju Vás Simono. Přál bych si mít mamku jako Vy, když jsem byl teenager,“ napsal jeden z nich.

Další sdíleli zkušenosti se stejnou zálibou u vlastních dětí. „Naši kluci taky milujou zkoušet máminy boty 😄😄😄 Kolikrát závodí, kdo v nich přejde rychleji místnost.“

Objevilo se ale dost lidí, kteří fotografii bez milosti odsoudili. Většina se ohrazovala proti nevhodnému gestu – vztyčeným prostředníčkům, které syn ukazuje do kamery. „Smutné, že si tohle dítě může dovolit a ještě to dejte online!“ nebo „To gesto se nehodí.“ komentovali sledující.

Snímek pak vtipně glosoval jeden k komentujících, když v narážce na další modelčiny kauzy napsal: „Vidím, že boreček nemá po Simoně jen nohy, ale i dar nasrat lidi jednou fotkou.“

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat