Právě vysíláme

Nejstylovější (nejen) knižní akce letošního podzimu? Přece HUMBOOKFEST 2018!

27. srpna 2018 0:01
Nejstylovější (nejen) knižní akce letošního podzimu? Přece HUMBOOKFEST 2018!

V sobotu 6. října proběhne v Kongresovém centru v Praze už třetí ročník knižního festivalu HumbookFest. Spisovatelé i bloggeři, cosplay, tvůrčí psaní, workshopy, make-up art… Letos toho zkrátka bude v programu hodně. A pozor! Lístky už jsou v prodeji!

Srdce knižních nadšenců zaplesají nad návštěvou zahraničních hvězdných spisovatelek i nad zvučnými jmény z českých literárních luhů a hájů.

Pozvání přijaly Sara Raasch, autorka série Sníh nebo popel, Claudia Gray, která nás zavedla na originální výpravu do tisíce světů v sérii Ohnivák, a Estelle Maskame se svou romantickou contemporary Dimily sérií. Českou knižní scénu zastoupí Petra Stehlíková a Pavel Bareš. V rámci HumbookStartu, který má za cíl podpořit začínající autory, se představí debutující Petra Machová.

A to stále ještě není zdaleka vše, na HumbookFestu vystoupí i nejmenší česká cestovatelka a motorkářka Dominika Gawliczková a YouTuber Karel Kovář alias Kovy.

Bohatý bude také doprovodný program, překladatelský workshop, beseda s BookTubery, cosplay (takže nezapomeňte i vy přijít v kostýmu) i oblíbená Humbook dílna nebo make-up art.

Vše, na co se můžete na HumbookFestu těšit najdete na webu HumbookFestu nebo v Události na Facebooku. Vstupenky seženete v síti TicketStream.

Články, které by tě mohly zajímat