Právě vysíláme

Novinka Evropa 2 Music Chart: JUSTIN BIEBER feat. BENNY BLANCO – Lonely

19. listopadu 2020 17:45
Novinka Evropa 2 Music Chart: JUSTIN BIEBER feat. BENNY BLANCO – Lonely

Představujeme novinku č. 1 v hitparádě!

Justin Bieber a Benny Blanco debutují novým singlem Lonely. Skladbu produkoval Benny Blanco a Finneas, kteří jsou dle slov Justina neobyčejní spisovatelé, s nimiž bylo úžasné spolupracovat. „Abych byl upřímný, je pro mě těžké tu dokončenou písničku poslouchat, když uvážím, jak těžké bylo projít některými z těch kapitol. Doufejme, že vyprávění tohoto příběhu povzbudí ostatní, aby vyjádřili, čím si procházejí,” dodává Justin Bieber, jehož nedávno vydaný singl Holy Chance The Rapperem dosáhl #1 na Spotify Global Chart a získal přes 120 milionů streamů za první týden.

„Jsem tak rád, že tahle písnička vychází, protože nejen, že je osobní pro Justina, mě a Finnease (bratr slavné Billie Eilish). Všichni se občas cítíme fucking osamělí, všichni se vždycky snažíme hrát supermany a potlačovat své pocity a být pořád silní, ale je v pořádku sundat si plášť a použít ho jako kapesník, když je třeba,” říká Blanco.

Lonely navazuje na Blancovo debutové album Friends Keep Secrets z roku 2018, které obsahuje hity Eastside s Halsey a Khalidem, I Found You s Calvinem Harrisem, Roses s Juice WRLDem a další. Píseň Eastside s Halsey a Khalidem získala cenu Grammy a čtyři platinové ocenění ve Spojených státech a mnoho dalších po celém světě. Na Spotify má přes miliardu streamů a celé album více, než 4 miliardy.

Singl vychází na albu Justice.

Hlasuj pro Justina Biebera a Benny Blanca v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Zdroj: Universal Music

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat