Právě vysíláme

Novinka Evropa 2 Music Chart: SAM FELDT feat. ALMA & DIGITAL FARM ANIMALS – Home Sweet Home

29. dubna 2021 17:45
Novinka Evropa 2 Music Chart: SAM FELDT feat. ALMA & DIGITAL FARM ANIMALS – Home Sweet Home

Představujeme novinku č. 1 v hitparádě!

Holandský DJ a producent Sam Feldt spojil síly s finskou zpěvačkou Almou a anglickým DJem a producentem, který si říká Digital Farm Animals, a servírují povedený song Home Sweet Home ze stejnojmenné desky.

Sam Feldt vydal v roce 2015 singl Show Me Love se zpěvačkou Kimberly Anne, který ho katapultoval mezi světovou taneční elitu. Skladba se dostala až na čtvrté místo britského žebříčku, bodovala v Austrálii, kde získala zlatý certifikát, v Belgii i Nizozemí. Šlo o vysamplovanou skladbu Robin S. z roku 1990, tu si vzal do svých rukou aktuálně třeba i Jonas Blue s Awou, kteří v Evropa 2 Music Chart bodují. Další úspěšná skladba Summer On You mu pomohla do respektovaného žebříčku Top 100 DJs, který zveřejňuje DJ Mag. V roce 2019 se Sam Feldt prosadil i s hitem Post Malone, na kterém vokálně pomohla zpěvačka Rani.

Finská představitelka generace divokého ženského popu Alma je všem posluchačům Evropy 2 dávno známá díky songům Bonfire s Felixem Jaehnem, Chasing HighsAll Stars s Martinem SolveigemCowboyLonely NightStarlight nebo Bad News Baby.

Digital Farm Animals pak znáte díky singlům Only One se Sigalou, Back To You s Louisem Tomlinsonem a Bebe Rexhou nebo All Falls Down s Alanem Walkerem a Noah Cyrus. Poslední jeho spoluprací byl song Don’t Play s Anne–Marie a rapperem KSI.

Hlasuj pro Sam Feldta, Almu a Digital Farm Animals v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Zdroj: Wikipedia, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat