Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: LINAKARO feat. KENNY ROUGH & ROBIN MOOD – Crazy In Lust

11. prosince 2022 9:45
Novinka Evropy 2: LINAKARO feat. KENNY ROUGH & ROBIN MOOD – Crazy In Lust

Hrajeme od soboty 10. prosince 2022.

V roce 2018 uspěla zpěvačka LinaKaro v Hudebních cenách Evropy 2. Získala Divokou kartu a patřila k čerstvým objevům domácí popové scény. Nyní se na vlny rádia vrací se singlem Crazy In Lust, který natočila s producenty Robinem Moodem a Kenny Roughem. Chytlavou, tanečně popovou novinkou by Karolína Přibylová, jež se za uměleckým pseudonymem LinaKaro skrývá, ráda navázala na někdejší úspěch písní Love Is Gone, Cool Me Down a hlavně Honey. Vždyť před 4 roky se poslední zmíněný singl stal nejhranější domácí skladbou v Čechách! LinaKaro na něm spolupracovala s věhlasným mezinárodním týmem skladatelů a producentů.

Který hudebník by nesnil o spolupráci s lidmi ze světové špičky? Karolíně Přibylové se to podařilo. V roce 2018 vydala singl Honey, který pro ni složili a produkovali Bright Sparks působící v týmu Hit My Heart Songs a pyšnící se kontakty na Robina Schulze, Tiësta nebo Lanu Del Ray. Bright Sparks si ji tehdy sami vybrali. „Kontaktovali mě na základě videí na YouTube, líbila se jim barva mého hlasu,” vzpomíná Karolína. Z písničky se i díky Evropě 2 stal v Čechách hit a Honey má dnes na Spotify přes 600 tisíc přehrání.

Na Crazy In Lust se podíleli Robin Mood a Kenny Rough, kteří skladbě vtiskli moderní popový zvuk. Oba patří k vyhledávaným skladatelům a muzikantům. Zatímco Robin Mood dělal s Markem Ztraceným nebo Evou Burešovou, Kenny Rough je dvorním DJem a producentem Paulieho Garanda a je podepsán pod pěknou řádkou domácích rapových hitů.

Zdroj: Warner Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat