Právě vysíláme

Poznejte 6 DJs, kteří se utkají na českém finále RED BULL MUSIC 3STYLE

18. září 2018 10:30
Poznejte 6 DJs, kteří se utkají na českém finále RED BULL MUSIC 3STYLE

Rozžhavit pult i publikum a ovládnout svět svým mixem – o tom je Red Bull Music 3Style, soutěž, která sdružuje DJs z celého světa. Tady je šest Čechů, kteří se 21. září potkají v pražském klubu Roxy!

Red Bull Music 3Style se chystá v Česku oslavit umění DJingu. Sledujte šest lokálních DJs, šest statečných na jejich cestě za světovým finále na Tchaj-wanu, kam se probojuje pouze jeden z nich. Vybraní finalisté letošního ročníku se pokusí z pódia oslnit porotu a pobavit hudební fanoušky svým jedinečným stylem a technickou zdatností – vyhraje ten, kdo dokáže být nejoriginálnější, nejšikovnější a bude nejvíce bavit publikum.

České finále se odehraje už 21. září v pražském klubu Roxy a pokud máte v plánu se na akci vydat, určitě si kupte lístky v předprodeji. Večerem bude provázet MC Vec, v porotě usedne Mike Trafik, uznávaný český producent, DJ Aleqs Notal, první světový 3Style šampion, a Damianito, kralující světový šampion. Napětí soutěžního klání uvolní live shows, o které se postarají DJ Wich, Trosky, Mike Trafik, Aleqs Notal a Damianito.

Ale teď zpět k finalistům, jimiž jsou: DJ Ondrash, DJ Forrest Pine, DJ Diskotek, DJ Roxtar, DJ Friky a DJ Buldog. Dovolte nám, abychom vám je trochu přiblížili!

Pokud chcete vidět, jak se těchto šest DJs utká v boji o titul národního šampiona v soutěži Red Bull Music 3Style, dorazte 21. září do pražského klubu Roxy!

Video: Vladimir a jeho top 10 hitů

Články, které by tě mohly zajímat