Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

14. září 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Jak ten čas letí, když se člověk dobře baví! Už máme skoro polovinu září za sebou, ale nesmutněte, skvělých hudebních a kulturních akcí přibývá. I tento týden vás provedeme výběrem nejlepších akcí, abychom vám (alespoň trochu) usnadnili plány.

Red Bull Music 3Style: národní finále – pátek 21. září od 20:00 hodin v klubu Roxy, Praha

Národní finále nejprestižnější DJské soutěže v České republice je tu! Letos se v klubu Roxy sejde řada nejlepších DJů z celé republiky, včetně DJ Roxtara z Dance eXXtravaganzy Evropy 2, kterému budeme držet palce! Výběr šesti soutěžících DJů se pokusí přesvědčit odbornou porotu i publikum nejoriginálnějším patnáctiminutovým DJ setem. Výherce prestižní soutěže se poté zúčasní světového Red Bull Music 3Style turnaje v Tchaj-peji. Bude to mimořádný zážitek a vy o něj nesmíte přijít, tak dorazte do klubu Roxy už v pátek 21. září 2018!

 

Festival Vibes Of Havana – sobota 15. září od 13:30 hodin v Malé Americe, Brno

Brňané, připravte se – do Moravské metropole poprvé dorazí neuvěřitelný festival Vibes Of Havana! Zažijte kubánskou hudbu, tance, jídlo a samozřejmě i unikátní kubánské drinky v brněnském prostoru Malá Amerika. Jedinečný kulturní program navíc doplní vystoupení řady známých jmen z české hudební scény. Nebude tu chybět například skupina N. O. H. A. či bavič Kapitán Demo. Festival běží po celou noc a vstup pro děti do 12 let je zdarma. Neváhejte! Jedinečný kubánský zážitek na vás čeká.

 

Koncert Fritze Kalkbrennera – sobota 15. září od 23:00 hodin v klubu Roxy, Praha

Německý DJ Fritz Kalkbrenner patří mezi špičku světových DJů a po vydání nové desky Drown navštíví tento borec pražský klub Roxy! Kalkbrenner se na začátku kariéry hluboce inspiroval berlínskou undergroundovou scénou na konci 90. let a právě této scéně vzdává hold na nové desce. Fanoušci elektronické hudby se rozhodně mají na co těšit, jelikož kromě Kalkbrennera vystoupí i řada skvělých českých DJů, mezi které patří například i DJ Michael C z Dance eXXtravaganzy Evropy 2. Český DJ má za sebou nezapomenutelné vystoupení na letošním festivalu Finlandia Mácháč a před Kalkbrennerem se bude chtít předvést opět v nejlepší formě. Zažijte to na vlastní kůži už v pátek 15. září 2018 v klubu Roxy!

Zdroj: Instagram, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat