Právě vysíláme

SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK 2018 pro Českou a Slovenskou republiku

23. srpna 2018 11:46
SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK 2018 pro Českou a Slovenskou republiku

Španělský sál Pražského hradu bude ve čtvrtek 30. srpna od 20:30 hodin hostit 26 finalistek a finalistů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2018 pro Českou a Slovenskou republiku. Soutěž Elite Model Look je nejprestižnější modelingovou soutěží na světě, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců z více než 35 zemí.

Jedním z módních partnerů finálového večera je společnost Luxury Brand Management. Ta má ve svém portfoliu více jak dvě desítky luxusních značek v čele se značkami Bottega Veneta, Saint Laurent, Valentino, Givenchy, Balenciaga, Alexander McQueen, Dior Homme či nově populární streetware značku Off-White. Své butiky provozuje na předním pražském nákupním bulváru – Pařížské ulici.

Při příležitosti 100. výročí vzniku Československa finále představí i českou a slovenskou oděvní tvorbu.

ČTĚTE TAKÉ: SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK CZECH REPUBLIC 2018

I tento rok se v exkluzivní přehlídce představí topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například ambasadorky projektu Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2018 Denisa Dvořáková a Michaela Kocianová, vítězka světového finále EML 2013 Eva Klímková, české a slovenské topmodelky Daniela Kociánová, Linda Nývltová, Barbora Brušková, Sasha Gachulincová a vítězky světového finále EML 2014 Bára Podzimková či EML 2016 Jana Tvrdíková.

O budoucích modelkách bude rozhodovat porota složená z odborníků v oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. V porotě zasedne ředitelka scoutingu Elite World Iris Minier či ředitel soutěže Sáša Jány, který k soutěži říká: „Těším se z obrovského zájmu o castingy a soutěž Schwarzkopf Elite Model Look. Jsem rád, že za nás mluví nejen vítězství na světovém finále, ale i desítky úspěšných kariér realizovaných posledních pár let. I tento ročník je jeden z nejsilnějších za poslední desetiletí.“

Čestnou předsedkyní poroty 27. ročníku soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR se stala česká topmodelka a ambasadorka projektu Positive Planet Hana Jiříčková, která říká: Účast ve finále Elite Model Look v roce 2007 nastartovala moji modelingovou kariéru a dala mi první základy. Jsem ráda, že i já dnes mohu v roli čestné předsedkyně poroty podat pomocnou ruku mladým talentům při vstupu do světa profesionálního modelingu.“

Agentura Elite se i tento rok spojila s úspěšnou značkou vlasové kosmetiky Schwarzkopf, která se stala hlavním partnerem a spoluorganizátorem soutěže. Vlasová kosmetika Schwarzkopf se tak po dlouhodobé úzké spolupráci se světově známými celebritami, včetně topmodelek jako např. Claudia Schiffer a Heidi Klum, stala součástí jedinečného projektu objevujícího budoucí hvězdy modelingového průmyslu.

Značka Schwarzkopf je synonymem pro krásné a zdravé vlasy již 120 let. Součástí jejího dlouhodobého úspěchu je i spojení s řadou osobností ze světa modelingu. Proto je pro nás potěšením pokračovat ve spolupráci s nejprestižnější modelingovou soutěží v Čechách a na Slovensku i v letošním roce. Věřím, že naše spolupráce s Elite Model Look napomáhá mladým talentovaným modelkám a modelům prosadit se ve světovém měřítku“, říká k projektovému partnerství Aleš Malenka, generální ředitel společnosti Henkel ČR a ředitel divize Beauty Care ČR a SR.

Stálým partnerem soutěže je značka Rowenta, která ve spolupráci s agenturou Elite vyvíjí již několik let produkty pro vlasovou péči řady Rowenta For Elite Model Look. Projekt opět podpořila i značka Profimed, která se věnuje profesionální péči o zuby. Oficiální dekorativní kosmetikou finalistek je značka ARTDECO. Dalšími partnery jsou lifestylový magazín Feminity a značka STOPKA prezentující dokonalý výběr v oblasti interiérů. Jedním z mediálních partnerů je i Evropa 2.

V průběhu dubna a května se uskutečnilo v obchodních centrech po celé České a Slovenské republice celkem 25 castingů, které přilákaly pozornost velkého množství mladých žen a mužů. Soustředění před samotným finále proběhne od 24. srpna v pražském hotelu Ambassador Zlatá Husa, kde budou zároveň finalistky a finalisté ubytováni. Před zahájením galavečera budou mít hosté možnost si vychutnat exkluzivní šampaňské Nicolas Feuillatte. Po slavnostním finále se hosté přesunou na afterparty do Art Restaurant Mánes společnosti Mánes Group.

Jsem velmi šťastný, že finále Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR opět představí módnímu světu nádherné adeptky a adepty na vrcholový modeling. Hudebně-módní večer, který budou mít hosté večera možnost vidět, bude, po loňském vystoupení V. Dyka, J. Maxiana a J. Prachaře, i tento rok krásným zážitkem umocněný prostorem Španělského sálu Pražského hradu“, dodává Sáša Jány, ředitel soutěže.

Nejnovější trend Instagramu? Vousaté ženy!

Články, které by tě mohly zajímat