Právě vysíláme

Tato holčička vyhrála přes 300 dětských soutěží krásy! Jak vypadá dnes?

18. března 2018 13:10
Tato holčička vyhrála přes 300 dětských soutěží krásy! Jak vypadá dnes?

Ačkoliv jsou dětské soutěže krásy v Americe mnoha lidmi kritizovány, pořád se těší velké oblibě a řada maminek nechává své malé holčičky zkrášlovat a bojovat o korunky. Ikonou těchto soutěží je Eden Wood, blondýnka, která prvenství získala více než třistakrát!

Eden nikdy neměla normální dětství. Maminka jí na soutěže přihlašovala už od jejího jednoho roku, a tak holčička místo hraní s vrstevníky zažívala chození na kosmetiku, návštěvy kadeřnic a denní trénování správného úsměvu a chůze. Navíc musela držet nesmyslné diety a nosit umělé řasy.

Protože se jí však v soutěžích vždy dařilo a vyhrávala první ceny, její rodiče si usmyslely, že Eden je další velká hvězda a holčička, která ještě ani neprošla pubertou, tak musela natáčet hudební klipy, propagovat své reklamní předměty a navštěvovat všemožné televizní show.

Dnes už je z malé blondýnky s modrýma očima třináctiletá teenagerka, která soutěže krásy pověsila na hřebík. Protože je ale stále krásná, věnuje se modelingu a doufá, že jednoho dne z ní opravdu bude slavná celebrita. No, uvidíme, jak to s ní dopadne.

 

Zdroj: abcnews.com

5 nejlepších balících technik, na které chlapi letí

Články, které by tě mohly zajímat