Právě vysíláme

Vánoční playlist moderátorů EVROPY 2: Jaké známé písničky poslouchají nejraději?

11. prosince 2019 12:10
Vánoční playlist moderátorů EVROPY 2: Jaké známé písničky poslouchají nejraději?

Jaké vánoční songy mají nejradši naši moderátoři? Preferují klasiku, nebo vaše vánoční hudební obzory rozšíří o něco, co ještě vůbec neznáte?

Martina Pártlová

Moderátorka a zpěvačka Martina Pártlová kývla českým hitům Medvídek od kapely LucieByla cesta byla ušlapaná od skupiny Čechomor. Obě tyto pecky si můžete poslechnout níže!

 

Ondra Vodný

Ondra si jako svůj vánoční hit roku 2019 zvolil megahit All I Want For Christmas Is You od zpěvačky Mariah Carey. Populární skladba letos slaví 25 let od své premiéry a stále patří mezi nejznámější vánoční skladby všech dob.

Petr Říbal

Petr zvolil velmi tématickou a osobní skladbu Bílé Vánoce, kterou nazpíval Karel Gott. „Je to první písnička na jeho vánoční desce, kterou každý rok posloucháme o Vánocích při večeři,“ vysvětluje Petr. „Svým dětem ale budu pouštět vánoční hymny Evropy 2!“

Ondra Urban

Ondra si jako svůj oblíbený vánoční hit letos zvolil velmi osobní skladbu: Vánoce na míru od Ewy Farne. „Má v sobě něco extra, co ve mně probouzí spoustu emocí,“ popisuje svůj vztah k této písničce. „Navíc jsem tuhle písničku pouštěl své současné snoubence na našem prvním rande a mám s ní spojené moc hezké vzpomínky.“ Ondra je zkrátka romantik!

Lucka Bechynková

Lucka jde trochu jazzovější cestou: její dvě nejoblíbenější vánoční skladby jsou totiž It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas v podání Michaela Bublého a Rockin‘ Around The Christmas Tree od Brendy Lee!

Pavel Cejnar

Mariah CareyAll I Want For Christmas Is You, to je topovka,“ popisuje svoji nejoblíbenější vánoční písničku Pája Cejnar. Kromě slavné Američanky letos u Cejnarů nejspíš uslyšíte i český hit Na nebi svítí… od Dana Bárty. Tomu říkáme pestrý výběr vánočních songů!

 

Vánoční playlisty

Pokud si chcete zpříjemnit adventní dobu vyladěnými vánočními playlisty, mrkněte na hudební streamovací službu Youradio. Vybrat si tu můžete třeba z těchto variant:

Na pečení cukroví

Relax po nákupech

Svařáková

Silvestrovská party

Vánoční zvuky

Vánoční koledy

Vánoční hity

Všechny playlisty s vánoční tématikou najdete ZDE. Songy je možné přehrát přes web Youradio  nebo prostřednictvím mobilní aplikace dostupné pro iOS i Android.

Zdroj: YouTube, Instagram, Youradio

Články, které by tě mohly zajímat