Právě vysíláme

Courteney Cox se práce neštítí. Vyčistila svou hvězdu na chodníku slávy

24. března 2023 10:10
Courteney Cox se práce neštítí. Vyčistila svou hvězdu na chodníku slávy

Courteney Cox opět pobavila svoje fanoušky. Na sociálních sítích sdílela video, ve kterém čistí nejen svou, ale i ostatní hvězdy na chodníku slávy. „Někdo to dělat musí,“ napsala.

Herečka Courteney Cox před měsícem získala svou hvězdu na chodníku slávy. A jak se zdá, hodlá se o ni pečlivě starat. Ve videu, které umístila na svém instagramu, můžeme nejdříve vidět, jak se několik osob po hvězdě projde. Krátce na to se objevuje Courteney s čistícími prostředky a hvězdu umývá. „Stoupl přímo na hvězdu. To nemůže jít bokem?“ komentuje naoko rozčilená herečka.

Její práce však nekončí pouze vyčištěním vlastní hvězdy. Naopak v práci pokračuje a hvězdy myje i kamarádkám Lauře Dern, Jennifer Aniston a Reese Witherspoon. „Někdo to dělat musí,“ připsala Cox do popisku ke zveřejněnému videu.

„Díky, že jsi nám to tam taky vyčistila,“ rozesmála komentující Witherspoon. „Jen ty nejlepší,“ přidala svůj postřeh také Lisa Kudrow, která se s herečkou seznámila během natáčení seriálu Přátelé.

Právě v Přátelích si Courteney Cox zahrála pečlivou, na pořádku lpící Monicu Geller. V komentářích pod videem se tak fanoušci herečky smějí a píší, že očekávají nový díl seriálu s názvem Když Monica uklízela.

Články, které by tě mohly zajímat