Právě vysíláme

Depp pokračuje v boji za očištění jména. James Franco bude vypovídat kvůli údajné aféře s Amber Heard

29. prosince 2021 13:17
Depp pokračuje v boji za očištění jména. James Franco bude vypovídat kvůli údajné aféře s Amber Heard

Herec Johnny Depp si jde za svým a pokračuje ve snaze očistit své jméno. Kvůli nařčení z domácího násilí se od něj odvrátil hollywoodský filmový průmysl a herec tak přišel o slavné filmové role. K soudu je předvolán i James Franco.

Johnnyho Deppa bývalá manželka Amber Heard obvinila před pěti lety z domácího násilí. Poté ji oblíbený herec zažaloval za urážku na cti a požaduje odškodnění v podobě padesáti milionů dolarů! Amber se několikrát snažila, aby k soudnímu sporu nedošlo, ale soudce její návrh zamítl.

James Franco a Amber Heard

Hollywoodský herec Johnny Depp se po dlouhých letech dočká zahájení soudního procesu, o který tak usiloval. U soudu bude vyslýchán další hollywoodský fešák James Franco, předmětem výslechu má být údajný poměr s Heard v době, kdy byla vdaná za Deppa. Herec má mimo jiné vypovědět, zda viděl modřiny na tváři herečky.

Franco dostal předvolání k soudu poté, co se objevily záběry z května 2016, na kterých je ve výtahu s Heard den po jejím údajném boji s Deppem. Právě tento boj měl být podle Amber údajným původem jejích modřin a černého monokla. Modřiny měly prokázat, že ji Depp bil. Johnny je označil za falešné a herečky důkazy za zmanipulované.

Pokud Amber Heard soudní spor prohraje, bude muset zaplatit Deppovi až 50 milionů dolarů. Depp uvedl, že podal žalobu nejen, aby očistil své jméno a obnovil pověst, ale aby se pokusil pomoci ženám a mužům, jejichž životy byly poškozeny zneužíváním, a kterým Heard opakovaně lhala, když tvrdila, že je jejich mluvčí. Proces by měl začít 11. dubna 2022. Obě strany čekají výslechy a dokazování.

Články, které by tě mohly zajímat