Právě vysíláme

Dwayne Johnson má dvojníka. Od „dvojčete“ z Alabamy ho nerozeznáte

3. září 2021 12:10
Dwayne Johnson má dvojníka. Od „dvojčete“ z Alabamy ho nerozeznáte

Dwayne Johnson by se klidně na červeném koberci mohl prohodit s alabamským policistou Ericem Fieldsem a nikdo by si toho nevšiml. Jsou od sebe totiž k nerozeznání.

Ta podoba je až zarážející. Nebyli náhodou oddělení při narození? I taková otázka vás napadne, když porovnáte fotografie herce Dwayna Johnsona (The Rock) a policisty Erica Fieldse. Jsou si totiž podobní jako vejce vejci. O tom, že má známý herec „dvojče“, informovalo oddělení v Morganu, když na svém Twitteru porovnávalo právě jeho fotku se snímkem svého kolegy.

Tweet se začal okamžitě šířit na internetu a dostal se i k Johnsonovi. „Oh, sakra! Wow. Hlídej se brácho, díky za práci, kterou děláš. Jednou si spolu zajdeme na Teremana a poslechnu si všechny tvé ‚Rock‚ historky. Vím, že určitě nějaké máš,“ napsal herec na svůj Twitter.

Fieldse, který se tak podobá slavnému The Rockovi, si pletou se slavným dvojníkem už dlouho. „Naučil jsem se s tím žít. Je to vlastně docela zábavné. Mohlo by to být horší,“ uvedl v rozhovoru pro al.com s tím, že mu jeho manželka dokonce kupuje merch Johnsona.

Články, které by tě mohly zajímat