Právě vysíláme

Fanoušci mohou jásat. Samantha ze Sexu ve městě se objeví v další chystané sérii

10. června 2022 12:35
Fanoušci mohou jásat. Samantha ze Sexu ve městě se objeví v další chystané sérii

Když se v pokračování seriálu Sex ve městě neobjevila postava Samanthy, fandové zůstali zklamaní. Nyní se ovšem mohou radovat, Samantha totiž zasáhne do děje v druhé sérii.

Spin-off legendárního seriálu pod názvem A jak to bylo dál ukazoval životní cestu Carrie, Mirandy a Charlotte v době, kdy tři kamarádky překročily práv padesátky. V pokračování pak chyběla postava oblíbené Samanthy, protože herečka Kim Cattrall odmítla v seriálu účinkovat. Jak je totiž známo, s kolegyní Sarah Jessicou Parker ji nepojí dobré vztahy.

Tvůrce seriálu Michael Patrick King nyní pro web Variety přiznal novinku, která fanoušky jistě potěší. Postava Samanthy se totiž objeví v druhé sérii! Zda si ji zahraje znovu herečka Kim Cattrall, však nadále zůstává tajemstvím a King podrobnější informace neuvedl. Je tedy možné, že postava bude přeobsazena a Samanthu si zahraje někdo jiný. To, že do děje zasáhne, je ovšem už nyní potvrzené. „Mým cílem je spojit všechny postavy znovu dohromady,“ řekl.

Herečka Kim Cattrall možný návrat do seriálu nijak neokomentovala. V několika rozhovorech pouze vyvracela domněnky o tom, že v natáčení nechce pokračovat i kvůli malé finanční odměně. „Všechny ty drby o mých finančních požadavcích jsou směšné. Nikdy jsem o peníze nežádala,“ uvedla.

Články, které by tě mohly zajímat