Právě vysíláme

Herec SEAN BEAN byl na plátně zabit celkem 23krát a další smrt už odmítá. Proč?

21. září 2019 13:10
Herec SEAN BEAN byl na plátně zabit celkem 23krát a další smrt už odmítá. Proč?

Seana Beana určitě znáte. Je to ten herec, jehož postava ve filmu skoro vždycky umře.

Pamatujete Neda Starka ve Hře o trůny? Mrtvý. Nebo BoromiraPána prstenů? Mrtvý. A co třeba Aleca z bondovky Zlaté oko? Rovněž mrtvý. Tenhle výčet by mohl pokračovat dál a dál a Sean Bean toho má už očividně dost. Po tom, co jeho postava na plátně celkem třiadvacetkrát zemřela, se hollywoodský herec nechal slyšet, že znova už podobnou chybu neudělá.

V rozhovoru pro britský deník The Sun se šedesátiletý herec přiznal k tomu, že začal odmítat role, jelikož by divákům už od začátku bylo jasné, že jeho postava zemře.

„Musel jsem tu sérii umírání nějak přerušit a začít přežívat, jinak by to celé bylo až moc předvídatelné,“ nechal se Sean slyšet.

„Vzal jsem jednu roli a oni mi řekli: Budeme tě muset zabít. Na to já opáčil, že To teda ne! A oni navrhli: Tak co kdybychom tě jenom hodně vážně zranili?“ smál se herec. „S tím jsem byl v pohodě. Cokoli, jen když mě necháte přežít.“

Ale není to jen herec samotný, kterému časté umírání na plátně vadí. Jeho fandové už jsou tím taky otrávení a na internetu začali kampaň s hashtagem #DontKillSeanBean. A herec ji ochotně podporuje.

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat