Právě vysíláme

Jim Carrey drsně promluvil o facce na Oscarech: Willa Smitha by žaloval o 200 milionů dolarů

31. března 2022 12:10
Jim Carrey drsně promluvil o facce na Oscarech: Willa Smitha by žaloval o 200 milionů dolarů

Hollywoodský herec Jim Carrey se vyjádřil k letošním Oscarům, především incidentu, kdy Will Smith udeřil komika Chrise Rocka. Svůj názor dal jasně najevo a promluvil velmi otevřeně.

„Bylo mi zle,“ uvedl herec během rozhovoru na CBS Mornings„Bylo mi špatně z ovace ve stoje. Měl jsem pocit, že Hollywood je prostě masově bezpáteřní. Opravdu to vypadalo jako: ‚Ach, tohle je opravdu jasný signál, že už nejsme ten cool klub,“ řekl Jim k reakci hereckých kolegů v publiku na moment, kdy Will Smith získal Oscara za nejlepšího herce.

Podle Jimma měl být Smith vyveden z ceremoniálu předávání Oscarů poté, co dal Rockovi facku. Chris Rock odmítl podat trestní oznámení, podle Carreyho jen proto, že nechtěl mít potíže. Dále Carrey uvedl, že je v pořádku, pokud někdo chce křičet z publika a ukázat nesouhlas nebo vydá názor prostřednictvím Twitteru. Ale nikdo nemá právo vyjít na pódium a udeřit někoho do obličeje, protože řekl něco, co se mu nelíbí nebo ho uráží.

Carrey je přesvědčen, že měl Rock kolegu žalovat. „Dnes ráno bych oznámil, že žaluji Willa o 200 milionů dolarů, protože to video bude na internetu navždy. Ta urážka bude trvat hodně dlouho,“ vyjádřil se zcela jasně.

Jim si myslí, že facka přišla z ničeho nic, protože se ve Willovi děje něco, co ho frustruje. „Přeji mu to nejlepší. Nemám nic proti Willu Smithovi. Udělal skvělé věci, ale tohle nebyl dobrý okamžik,“ objasnil svůj postoj k Willovi a dodal, že nejhorší na incidentu podle něj je, že zastínil všechny vítěze: „Včera večer to vrhlo stín na všechny zářivé chvíle… Byl to sobecký okamžik.“

Will Smith se večer po Oscarech Rockovi, i filmové Akademii, omluvil.

Články, které by tě mohly zajímat