Právě vysíláme

Johnny Depp zachránil život Courtney Love, prozradila manželka Kurta Cobaina

27. května 2022 12:47
Johnny Depp zachránil život Courtney Love, prozradila manželka Kurta Cobaina

Courtney Love projevila podporu Johnnymu Deppovi během jeho náročné soudní bitvy proti bývalé manželce Amber Heard.

Manželka slavného tragicky zemřelého zpěváka Kurta Cobaina zavzpomínala na dobu, kdy jí hvězda Pirátů z Karibiku zachránila život poté, co se v roce 1995 předávkovala před klubem The Viper Room.

Kultovní klub se nachází na Sunset Strip ve West Hollywood v Kalifornii, jehož původním spoluvlastníkem byl právě Depp. V 90. letech byl zázemím pro hollywoodské celebrity.

„Opravdu nechci veřejně soudit,“ uvedla Love video, které zveřejnila na sociální síti a dodala: “Chci vám jen říct, že mi Johnny dal první pomoc v roce 1995, když jsem se předávkovala v The Viper Room.“

V době incidentu se Love vyrovnávala s tragickou ztrátou manžela Kurta Cobaina, frontmana kapely Nirvana, který v pouhých dvaceti sedmi letech roce 1994 spáchal sebevraždu. Love s Kurtem uzavřeli manželství v roce 1992 a měli spolu jedno dítě, dceru Frances Bean.

Courtney dále ve videu uvedla, že se Depp od smrti Kurta snaží s její dcerou celé roky udržovat kontakt a velmi ji pomohl. Hollywoodský herec měl k jejím třináctým narozeninám napsat dopis a podpořit ji v době, kdy její matka Courtney bojovala se závislostí. „Johnny mé dceři v době, kdy jsem byla na cracku a Frances kvůli tomu trpěla, napsal čtyřstránkový dopis,“ přiznala Love s tím, že v té době nebyli s Deppem blízcí přátelé a pokračovala: „Poslal limuzínu do její školy, aby ona a její přátelé mohli jít do kina na Piráty z Karibiku. Udělal to několikrát a dokonce jí věnoval vlastní sedadlo na premiérách filmů. Nikdy jsem neviděla žádný z těch filmů, ale Frances je milovala. Když bylo Frances třináct let, řekla mi, že jí zachránil život.“

Zpěvačka dala jasně najevo, že v soudním sporu stojí na Deppově straně, i když pro Amber Heard má prý ovšem také pochopení. „Byla jsem nejnenáviděnější ženou v Americe. Mám velké pochopení pro to, jak se Amber musí cítit. Páni, umíte si představit, že byste byli na jejím místě? Ale pokud využíváte hnutí MeToo ve svůj osobní prospěch, pak doufám, že se vám dostane spravedlnosti, ať už to znamená cokoliv,“ uzavřela vyprávění Courtney Love.

Závěrečné proslovy ostře sledované soudní bitvy jsou naplánované už na dnešek, poté se porota začne radit o tom, na čí stranu se ve sporu přikloní. Verdikt je očekáván po víkendu.

Články, které by tě mohly zajímat