Právě vysíláme

Kariéra Amber Heard u konce? Fanoušci bojují za vyhazov z Aquamana

1. května 2022 9:10
Kariéra Amber Heard u konce? Fanoušci bojují za vyhazov z Aquamana

Ve Spojených státech již několik týdnů pokračuje před soudem spor mezi hollywoodským hercem Johnnym Deppem a jeho bývalou manželkou Amber Heard, v němž se exmanželé vzájemně obviňují z pomluvy a požadují po sobě stamilionové odškodné. Ostře sledovaný spor, který je vysílán pna YouTube, zatím pro herečku nevypadá moc příznivě. Fanoušci začali bojkotovat její hereckou kariéru a žádají stažení z Aquamana.

Fanouškovská petice, který má za cíl odstranění Amber Heard z pokračování komiksového filmu Aquaman nasbírala už téměř 2,5 milionu podpisů.

Johnny Depp kvůli herečky obvinění z domácího násilí přišel nejen o roli v sérii Piráti z Karibiku, ale také byl přeobsazen v Fantastických zvířatech a hollywoodský svět ho začal bojkotovat. Poté, co vyplouvají u soudu nepříliš pozitivní věci na Heard, fanoušci Johnny žádají, aby i Amber podobně narazila a pocítila to, co dle nich udělala Deppovi.

Cílem petice je nasbírat 3 miliony podpisů. „Placené fámy a kampaně na sociálních sítích by neměly diktovat filmová obsazení, protože nemají skutečný základ,“ směje se herečka iniciativě fanoušků. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by měla být z již dokončeného filmu vystřižena a přeobsazena.

Zda tvůrce filmu ovlivní probíhající spor ukáže čas. Soudní bitva bude trvat ještě několik týdnů. Na lavici svědků se kromě Heard má posadit mimo jiné miliardář Elon Musk, herec James Franco, nebo Bettany.

Články, které by tě mohly zajímat