Právě vysíláme

Kontroverzní film od režiséra Lidské stonožky možná diváci neuvidí. Pro distributory je až příliš nevhodný

6. dubna 2021 12:10
Kontroverzní film od režiséra Lidské stonožky možná diváci neuvidí. Pro distributory je až příliš nevhodný

Tom Six se řadí mezi režiséry, jejichž filmy rozhodně nejsou pro každého. Po hitu Lidská stonožka natočil Six další velmi kontroverzní snímek, který ovšem diváci možná nakonec neuvidí.

Film Lidská stonožka vzbudil před 12 lety velké pozdvižení a horor o šíleném experimentu bláznivého chirurga se stal hitem, na který si troufli jen ti nejotrlejší fanoušci. Tom Six pak natočil další dva díly a zdálo se, že zvrácenější film už vytvořit nemůže. Po několika letech ovšem zašel režisér ještě dál a připravil daleko podivnější podívanou.

Film nazvaný The Onania Club má pojednávat o ženách, které sexuálně uspokojuje lidské utrpení a masturbují nad těmi nejsmutnějšími tragédiemi. Už jen trailer vyvolal pořádné pozdvižení a zdá se, že Tom Six překoval svou laťku. K jeho filmu se však diváci možná vůbec nedostanou!

Mezi distributory není o film zájem a podle Sixe se řada z nich bojí jít do tak riskantního a kontroverzního projektu. Za vším podle režiséra stojí tzv. politická korektnost, která se velmi dotýká i filmového průmyslu. „V tomto odvětví nyní vidím dusivou změnu, a tou je stále rostoucí politická korektnost a znepokojující nadměrná citlivost. Miliony fanoušků se však nezměnily. Stále chtějí vidět jiný a náročný obsah. Film by měl být bezpečným prostorem k prozkoumání nemorálnosti a testování hranic toho, co je přijatelné,“ argumentu Six, jež stále doufá, že nakonec některá z distributorských společností jeho snímek odkoupí.

 

Zdroj: Refresher

Články, které by tě mohly zajímat