Právě vysíláme

LACO se vrací! MALL.TV uvede druhou sérii pořadu svérázného jazzmana DECZIHO

13. ledna 2020 10:10
LACO se vrací! MALL.TV uvede druhou sérii pořadu svérázného jazzmana DECZIHO

Devatenáctidílné vyprávění divokých historek ze života před i za železnou oponou přitom nebude jediným příspěvkem jednaosmdesátiletého trumpetisty a jazzmana světového formátu Laca Decziho do vysílání internetové televize. Ta nabízí také záznam ze zákulisí a příprav jeho prosincového koncertu v pražských Řeporyjích, kterým završil loňské turné.

Deczi přitom není jediným protagonistou internetové televize, který se začátkem roku přihlásí s premiérovými díly. Na displeje Mall.tv se vrátí s Překvapivými stavbami také architekt Adam Gebrian, extrémní starosta Pavel Novotný a nový pořad o první pomoci představí bývalý záchranář Vít Samek.

Zakládáme si na tom, že tvůrcům poskytujeme tvůrčí zázemí a vedeme s nimi dialog tak, aby výsledné formáty byly přínosem jak pro ně, tak pro diváky, které budou bavit a zároveň informovat. Divácká poptávka po pokračování pořadů, se kterými jsme před rokem startovali, a renomé osobností, které s námi tvoří, je pro mě potvrzení, že jdeme správnou cestou,“ říká šéfproducent Mall.tv Lukáš Záhoř.

Na předchozí spolupráci naváže Mall.tv také s Festivalem krátkých filmů Praha a už podruhé přinese výběr nejlepších „kraťasů“. Letos coby partner 15. ročníku, který se koná od středy 22. ledna 2020 do neděle 26. ledna 2020 v kině Světozor a Kině Pilotů, navíc umožní divákům ovlivnit i jeho výsledky, a to prostřednictvím online hlasování o divácky nejatraktivnější film.

Články, které by tě mohly zajímat