Právě vysíláme

Malý hrdina se zase usmívá: Chlapec, kterému pes málem roztrhal obličej, podstoupil plastickou operaci

14. ledna 2021 14:10
Malý hrdina se zase usmívá: Chlapec, kterému pes málem roztrhal obličej, podstoupil plastickou operaci

Šestiletý Bridger Walker se v létě odvážně postavil mezi svou mladší sestru a zuřivého psa. Hrdina utrpěl několik kousnutí do obličeje, které vyžadovaly 90 stehů. Nyní podstoupil plastickou operaci, která mu vykouzlila úsměv na rtech.

Malý chlapec, který byl při záchraně své mladší sestry pokousán zuřivým psem, se díky týmu renomovaných lékařů zázračně zotavil. Lékaři se po neuvěřitelném příběhu dobrovolně rozhodli pro ošetření jizev na obličeji malého Bridgera takzvaně pro bono neboli bezplatně.

 

„Občas narazíme na pacienta, který toho udělal víc, než kdy můžeme udělat pro něj,“ uvedl Dr. Bhanusali, který má chlapce v péči, v rozhovoru pro Daily Mail. Bridger mě inspiroval v době, kdy se svět ponořil do negativity. Je ztělesněním dobra a představuje naději. Bylo mi ctí pokusit se mu pomoci,“ dodal.

Silný Bridgerův příběh v létě zaujal sta tisíce lidí. Díky jeho tetě Nikki, která se s ním podělila na sociálních sítích se příběh dostal až k filmových hrdinů té nejvyšší kategorie, legendárních Avengers, Marka Ruffala, Chrise Evanse, Chrise Hemswortha, Toma Hollanda a dalších.

 

Evans dokonce chlapci osobně zavolal prostřednictvím videohovoru, aby mu  vzdal hold a oznámil, že mu posílá štít Kapitána Ameriky, prvního z Avengerů, který je Bridgerovým idolem. Skrz videohovor chlapci zavolal i sám Spider-Man alias Tom Holland. Hollywoodský herec Brigera pozval na návštěvu třetího dílu série Spider-Man. „Vždycky budeš mým hostem,“ řekl tehdy herec.

Zdroj: Instagram, Daily Mail

Články, které by tě mohly zajímat