Právě vysíláme

Movie News: V novém sci-fi thrilleru se objeví dcera Johnnyho Deppa a Colin Farrell

12. března 2021 12:03
Movie News: V novém sci-fi thrilleru se objeví dcera Johnnyho Deppa a Colin Farrell

Od premiéry komedie Cesta do Ameriky s Eddiem Murphym uběhlo neuvěřitelných třiatřicet let. Ano, tušíte správně, na světě je dvojka Cesty do Ameriky.

Od premiéry komedie Cesta do AmerikyEddiem Murphym uběhlo neuvěřitelných třiatřicet let. Ano, tušíte správně, na světě je dvojka Cesty do Ameriky. Z prince Akeema je král Akeem, Zamunda pod jeho vládou vzkvétá a její panovník má reálně jen dva problémy. Nenarodil se mu syn a zákon zakazuje, aby se vlády po králi ujala jeho dcera. Sousední zemi šéfuje diktátor Izzi, kterého ztvárnil Wesley Snipes. A ten se netají tím, že by rád udělal z Akeemovy dcery a svého syna pár a obě země spojil, případně že by na Akeema spáchal atentát. A aby toho nebylo málo, Eddie Murphy se dozví, že má v New Yorku syna. Premiéra filmu v kinech padla. Snímek je k dispozici v placené videotéce.

A ještě jedna ochutnávka v podobě traileru. Tentokrát zkuste sci-fi thriller Voyagers s Colinem Farrellem a Lily–Rose Depp. Děj snímku vás zavede na palubu vesmírné lodi putující k planetě, kde by lidstvo rádo zapustilo kořeny. Na palubě jsou tak hodně mladí cestující, na něž dohlíží dospělý kapitán. Když však podivnou shodou okolností zemře, začne se celý plán hroutit. Palubu záhy ovládnou chaos, chtíč a nenasytný hlad po moci. Voyagers budou mít premiéru v dubnu v kinech na Novém Zélandu, což je trochu provokace.

Články, které by tě mohly zajímat