Právě vysíláme

Novinka na DVD: Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa, Na vlásku a Ledové království – kolekce 3DVD

2. listopadu 2017 14:30
Novinka na DVD: Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa, Na vlásku a Ledové království – kolekce 3DVD

Jako kolekce 3DVD vychází v těchto dnech animované filmy Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa, Na vlásku a Ledové království. Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa je příběhem o dospívající dívce, která směle vyplouvá na Tichý oceán, aby zachránila svůj lid. V pohádce Na vlásku zase vyrazí nejpohlednější a nejhledanější lupič celého království s Locikou, dívkou vězněnou ve […]

Jako kolekce 3DVD vychází v těchto dnech animované filmy Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa, Na vlásku a Ledové království.

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa je příběhem o dospívající dívce, která směle vyplouvá na Tichý oceán, aby zachránila svůj lid.

V pohádce Na vlásku zase vyrazí nejpohlednější a nejhledanější lupič celého království s Locikou, dívkou vězněnou ve věži, na úžasnou cestu plnou napětí.

A nakonec nejlepší Disneyovka od dob Lvího králeLedové království, v němž neohrožená optimistka Anna společně s otrhaným horalem Kristoffem a jeho věrným sobem Svenem hledají Anninu sestru Elsu uprostřed věčné zimy.

 

Články, které by tě mohly zajímat