Právě vysíláme

Poslední fotka Matthewa Perryho. V restauraci ho spatřili se záhadnou ženou

2. listopadu 2023 12:06
Poslední fotka Matthewa Perryho. V restauraci ho spatřili se záhadnou ženou

Pouhý den před smrtí byl Matthew Perry spatřen v hotelu Bel-Air, kde si užíval společnosti záhadné brunetky. Podle očitých svědků se s ní sešel zhruba o půl třetí odpoledne a herec ženě věnoval maximální pozornost. „Byl v naprostém pořádku,“ uvedla.

Matthew Perry byl nalezen 28. října mrtvý ve své vířivce doma v Los Angeles. Ačkoliv byl z vody okamžitě vytažen, už mu nebylo pomoci. Podle prvotních informací zřejmě dostal infarkt, na místě nebyly nalezené žádné drogy.

Před jeho smrtí přitom téměř nic nenasvědčovalo tomu, že by se Perry cítil špatně. Ještě dopoledne si byl zahrát oblíbený pickleball se svou kamarádkou, která pouze uvedla, že se jí v posledních dnech zdál unavenější. Den předtím byl pak spatřen na večeři se záhadnou dámou. Sešli se spolu kolem půl třetí v hotelu Bel-Air.

Šlo o pětadvacetiletou Athennu Crosby, která sdílela zprávu o tom, že s Perrym byli pouze dobrými přáteli. Oběd měl podle webu trvat zhruba hodinu, dvojice z restaurace odcházela spolu. Podle číšníků měl dámě Perry věnovat veškerou svou pozornost, dokonce tak velkou, že chvílemi zapomínal na jídlo, které měl položené před sebou.

Protože fotografie Crosby spolu s jejím jménem oblétly celý internet, rozhodla se k celé situaci vyjádřit ve svých stories na instagramu i ona sama. „Pracuji v zábavním průmyslu a za svůj život jsem poznala spoustu celebrit, jen jsem o tom nikdy nemluvila. Nikdy bych veřejně nemluvila ani o mém kamarádství s Matthewem, kdyby nás někdo tajně nevyfotil v restauraci a následně fotografie nepublikoval. Zároveň někdo zveřejnil mé jméno, a tak mi nezbývá nic jiného než se k tomu vyjádřit,“ uvedla žena ve svých stories na instagramu.

„V pátek byl ve velmi dobré náladě. Byl v naprostém pořádku a ráda bych tímto vyvrátila jakékoliv spekulace o tom, že si vzal drogy, a to potom vedlo k jeho smrti,“ dodala a zároveň všechny ujistila, že mezi ní a hercem nebylo více než kamarádství. Vyjádřila také soustrast jeho rodině a přátelům.

V následujících týdnech bude probíhat pitva, která by měla odhalit, co skutečně bylo příčinou Perryho úmrtí. V nejbližších dnech by se měl uskutečnit také pohřeb, na který plánují dorazit také všichni jeho kolegové z Přátel.

Foto: Profimedia

Články, které by tě mohly zajímat