Právě vysíláme

QUENTIN TARANTINO jedná s UMOU THURMAN o pokračování KILLA BILLA!

23. července 2019 12:10
QUENTIN TARANTINO jedná s UMOU THURMAN o pokračování KILLA BILLA!

Fandům legendárních snímků Kill Bill svitla naděje na další díl. Quentin Tarantino, režisér zmíněných kultovních filmů, se totiž v nedávném rozhovoru pro MTV nechal slyšet, že je stále v jednání s hlavní hereckou hvězdou snímků, Umou Thurman. A předmětem jejich komunikace není nic jiného než možné třetí pokračování Killa Billa.

„Nedávno jsem se o tom s Umou bavil,“ svěřil se v podcastu MTV Tarantino. „Upřímně, abych řekl pravdu, já už o tom přemýšlím trochu déle, s Umou jsem ale mluvil teprve minulý týden. Jestli se nějaký z mých snímků dočká pokračování, bude to Kill Bill.“

Zdá se, že největší překážkou, která stojí mezi režisérovým plánem a realizací snímku, je fakt, že sám Tarantino před časem prohlásil, že po desátém filmu odchází do důchodu. Vzhledem k tomu, že chystaný snímek Tenkrát v Hollywoodu nese číslo devět, režisérovi zbývá už jen poslední film – pokud to tedy myslí vážně.

Na premiéru Tarantinovy „devítky“ se v českých kinech můžeme těšit 15. srpna a pak se uvidí, co bude tím zlatým desátým hřebem režisérovy kariéry, nebo zda to s tím důchodem nebude tak horké.

Zdroj: 9gag.com

Články, které by tě mohly zajímat